Heb je rugpijn? Dan zijn wij je oplossing. Boek nu Gratis Screening!

Rugpijn

Rugpijn

Rugpijn is de meest voorkomende reden voor ziekteverzuim en de tweede meest voorkomende reden om naar de huisarts te gaan. Meer dan 80% van de mensen heeft ooit last gehad van rugpijn. 

Heb jij ook last van rugpijn? Dan ben je dus zeker niet de enige. Het is de meest voorkomende aandoening in de westerse wereld

Als je rugpijn hebt, dan belemmert je dat in vele dagelijkse bezigheden. Je zit niet lekker, laat staan dat je nog fijn kunt bewegen, slapen gaat moeizaam en met vrienden activiteiten ondernemen is ook lastig. Als je kinderen hebt, is het vervelend dat je niet mee kunt doen met hun spellen. Dat jij steeds van een afstandje moet kijken en geen deelgenoot kunt zijn van familie-activiteiten. 

Gelukkig is er in de meeste gevallen iets aan rugklachten te doen.

null

'You're just one adjustment away from having a great day.' 

Duwtje in de rug

Bij Result Care werken verschillende specialisten samen om het beste resultaat te bewerkstelligen. Alle specialisten zijn erop gebrand je zo snel mogelijk van je pijn af te helpen. 


Je hebt hier zelf het grootste aandeel in. Wij zijn slechts het duwtje in je rug. Doe je je oefeningen goed? Blijf je onder behandeling tot de oorzaak van je pijn is aangepakt? Neem je tips en adviezen mee en integreer je deze ook écht in jouw leven? 


Het is ons doel om je zo snel mogelijk van je pijn af te helpen, maar daarnaast willen wij dat jij het op den duur weer zelf kunt. Rugklachten zullen met de juiste interventies niet of nauwelijks terugkeren, het is ons lifestyle die ervoor zorgt dat klachten terugkomen. En hoewel je tijdens de behandelingen wellicht goed bezig was met oefeningen, het verbeteren van je houding en een juiste ademhaling, is dat na een intensief behandeltraject vaak snel vergeten.

We hebben een gezamenlijk doel: zorgen dat jouw rugklachten niet terugkeren. Dat betekent dat wij altijd zullen adviseren om eens in de 2 tot 4 maanden voor een onderhoudsconsult te komen. Zie het als een APK'tje voor je lichaam waarin we samen met jou checken hoe het gaat. Er vindt een behandeling plaats om kleine 'foutjes' op te sporen en te behandelen voordat deze grote pijnen en ongemakken veroorzaken. 

Dit is wat anderen zeggen over Result Care

Zeer tevreden

Ik kon vlug terecht voor de intake en de behandelingen startte snel. Na de eerste behandeling ervaarde ik al snel een afname van de pijn. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en communicatie.

Snel resultaat

Snel een afspraak kunnen maken , zorgverlener dat een goed intakegesprek en de de de behandeling starte meteen meteen resultaat

Een aanrader!

Klachtenvrij na behandelingen bij fysiotherapeut Maarten Arts en chiropractor Ron van der Veen. Fantastisch, een aanrader!

Some person - Company BV

Rugklachten op een rij

Zij zijn al klachtenvrij!

Op naar de 100%

Tot nu toe een aantal afspraken gehad bij Cliff. Na de eerste behandeling was het een 75% verbetering. Nu op naar de 100% Voor mij is het dry needling super ! De zeer vriendelijke vrouw bij de receptie maakt de dag helemaal perfect.

Ik raad het anderen aan

Ik ben op een adequate manier geholpen. Ik kreeg oefeningen mee waar ik goed baat bij heb gehad. Ik raad andere dan ook aan om hier langs te gaan. ze weten waarover ze het hebben.

Wordt goed geluisterd

Wordt goed geluisterd en Waardevolle adviezen omtrent oefeningen etc

Klachtenvrij!

Ik had mij ingeschreven voor een gratis intakegesprek. Er wordt naar je geluisterd naar je probleem wat jij aangeeft. Na de intakegesprek konden ze mijn helpen en na 3 behandelingen ben ik klachten vrij!

Deskundig team

Goed geholpen, deskundig team

Ik kan weer verder!

ik volg mijn intuitie en het voelde goed. de combi fysio en coaching helpt mij enorm. heel fijn dat de fysiotherapeut niet eindeloos blijft behandelen maar na 3 keer voorstelde om een stuk coaching er bij te gaan doen om te doorbreken waar ik in zat. Steeds snel terugkerende lichamelijke klachten. mijn geest heeft invloed op mijn lijf heb ik heel duidelijk gemerkt! samen hebben we onderzocht en gewerkt aan waar het nodig was. ik kan weer verder!