Over Result Care: dit is wie wij zijn en wat wij doen
Result Care chiropractie fysiotherapie sport coaching

Over Result Care

Missie

Wij staan voor het bereiken van jouw optimale gezondheid: fysiek én mentaal.


Het is onze missie om voor iedere persoon een zo optimaal mogelijke gezondheid te creëren op fysiek én mentaal niveau. Daarvoor bieden wij de hoogst mogelijke persoonlijke zorg zodat jij je optimale gezondheidspotentieel bereikt. In elke behandeling wordt jouw gezondheid bevorderd, ondersteund en hersteld bij klachten én preventief.

Visie

Wij dromen van een wereld waarin iedereen vanuit z'n optimale gezondheid kan leven, zonder medicijnen of te voorkomen ingrepen. Wij helpen jou om jouw dromen waar te maken.


Het is onze droom om voor iedereen een gezondheid te creëren zonder medicijnen en te voorkomen ingrepen. Wij weten dat dit bestaat en geloven dat dit voor iedereen bereikbaar is. het is onze taak om jouw gezondheidspotentiëel te stimuleren door chiropractische en fysiotherapeutische zorg, sport en training en diëtiek. En niet te vergeten door aandacht te besteden aan je geest door middel van unieke coachingsmethodieken. Wij dromen ervan dat iedereen een keer bij Result Care binnenstapt om te voelen en te ervaren welke potentie er nog meer in jou zit, om de voorwaarden voor jouw optimale gezondheid te creëren, zodat jij kunt doen waar je van droomt.

De Zeven Zorgbeloften van Result Care

 • High end service met een glimlach
  Jou een goed gevoel geven, dat is onze taak! Jij mag van ons verwachten dat we jou altijd met een glimlach helpen. Wij geloven in wat wij doen, wij geloven dat jij jouw optimale gezondheid kan bereiken en dat we doen we met een glimlach. Wij delen dat gevoel met jou en geven het aan je door. Dat doen we altijd op het hoogst mogelijke niveau. Het niveau dat je mag verwachten van een kliniek zoals wij. Wij zien je, wij horen je en wij voelen met je mee. Daarom zetten wij alles op alles om de best mogelijke zorg te verlenen. Aan iedereen.
 • Persoonlijke aandacht
  De persoonlijke aandacht die je bij Result Care krijgt is precies die paar stappen extra die jij nodig hebt voor een optimaal herstel. Om tot een goed resultaat te komen is een goede en proactieve samenwerking tussen jou en je behandelaars de sleutel tot succes van jouw herstel en optimale gezondheid. Wij gaan voor kwaliteit en zorgen dat jij de aandacht krijgt die jij verdient.
 • Altijd een stap extra voor de oplossing
  In ons multidisciplinair centrum wordt anders gekeken naar jouw klachten. In wekelijkse MDO’s bespreken we de problemen waar behandelaars tegenaan lopen, cliënten die geen voortgang hebben en andere vraagstukken op het gebied van behandeling, communicatie en cliëntenzorg. Wij integreren alle kennis die we in huis hebben om voor jou de beste oplossing te vinden én je dromen waar te maken. Wij zetten een stap extra in jouw herstelproces. Onze droom gaat verder dan een klachtenvrij leven voor jou. We zien het als onze missie jou te laten doen waar je op dit moment alleen nog maar van kan dromen. We willen het maximale uit jou halen en daarvoor doen met liefde een stap extra.
 • Veilig en vertrouwd
  Wij staan erop dat je in een veilige omgeving wordt behandeld. Het is onze taak om behandelplannen in te richten zodat ze veilig zijn voor jouw gezondheidstoestand. Daarom kijken we uitvoerig in een intake naar mogelijke risicofactoren en sturen we door naar andere specialisten indien noodzakelijk.
  We plannen jouw afspraken zoveel mogelijk bij dezelfde behandelaar om een goede, vertrouwde relatie op te bouwen en indien dat niet mogelijk is, draagt jouw behandelaar het dossier zorgvuldig over.
 • Duidelijke en volledige communicatie
  Niets is zo belangrijk als communicatie en helaas is er steeds minder tijd voor in de zorg. Dat doen wij anders! Het is enorm belangrijk om goed geïnformeerd te worden over jouw behandelproces, jouw lichaam, jouw geest én jouw herstel. Een volledige en duidelijke communicatie daarvoor is key. Mis je dingen of is iets niet helemaal duidelijk? Laat het ons weten.
 • Duurzaam
  De wereld vraagt om duurzame oplossingen. Oplossingen die vanuit jouzelf komen zijn per definitie duurzaam. Voor ons betekent dat zo min mogelijk medicatie, geen onnodige operaties, zoveel mogelijk onbewerkt voedsel en zorgen dat je in balans blijft. Daarnaast is beweging hét medicijnen tegen veel klachten en zorgt het ervoor dat je lichaam jong, gezond en flexibel blijft. Wij werken mee aan een duurzame wereld met als resultaat een duurzaam herstel en een duurzame gezondheid.
 • Vooruitstrevend
  Het is onze taak om jou van de beste zorg te voorzien. Je mag van ons verwachten dat we in de behandelingen de nieuwste inzichten meenemen. Al onze specialisten hebben jaarlijkse cursussen, intervisies en bijeenkomsten waarin de nieuwste kennis wordt gedeeld en nieuwe behandeltechnieken worden geleerd. Wij dromen van een preventieve aanpak. Waarin mensen geholpen worden vóórdat ze grote klachten krijgen. Wij gunnen het iedereen dat klachten in de kiem gesmoord worden voordat je echt last krijgt. Dat zorgt voor jouw optimale gezondheid, jouw maximale potentieel en een korter herstelproces. En als bonus is dit allemaal kostenbesparend voor de gezondheidszorg! Daarnaast zijn wij vooruitstrevend en worden onze kwaliteitsstandaarden continu geëvalueerd en verbeterd. Heb je ideeën over hoe het beter kan? Laat het ons weten, zodat we kunnen innoveren naar wat de wereld van ons verwacht.

Het team

Ron van der Veen

Chiropractor

Tom Mechels

Chiropractor

Cliff Duncan

Chiropractor

Sven van Rijn

Fysiotherapeut

Maarten Arts

Fysiotherapeut

Koen Werring

Fysiotherapeut

Remco van der Veen

Fysiotherapeut
Tim Ooij - fysiotherapeut fysiotherapie Result Care Molenhoek

Tim Orij

Fysiotherapeut

Mirande van der Veen

Coach