Coaching bij Result Care: coaching op je onderbewustzijn
Coaching - Result Care - Mirande van der Veen

COACHING

Talent - ontwikkeling - trauma - persoonlijk leiderschap

Coaching

Talent - ontwikkeling - trauma - persoonlijk leiderschap

Geen verwijsbrief

Coaching is voor iedereen vrij toegankelijk. Ook jouw ontwikkeling heeft geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Jij bepaalt!

Deskundig team

In een deskundig team van coaches en andere behandelaars stellen wij het perfecte plan voor jou op. Om te groeien waarnaar jij wil...

Persoonlijke aandacht

Door persoonlijke aandacht willen wij een stapje extra doen. Het is onze missie om mensen een zo optimaal mogelijk leven te geven!

Coaching - Result Care

Wat je geest allemaal kan doen met het beeld van jezelf, het beeld van anderen, je zijn en je lichaam is wonderbaarlijk. 

Je hebt je vast wel eens iets in je hoofd gehaald wat achteraf niet waar bleek te zijn. Je hebt wel eens iets gedaan wat je beter niet had kunnen doen en achteraf bedenk je je dat je het ook wel wist. En misschien houdt je hoofd je wel tegen in bepaalde bewegingen, het uitvoeren van oefeningen of op een bepaald gebied doorzettingsvermogen en kracht. 

De kracht van de psyche op het lichaam is wonderbaarlijk.

Lichamelijke klachten kunnen voortvloeien uit onbewuste gedachtepatronen. Dat betekent niet dat je de pijn verzint, maar dat je activiteiten op een bepaalde manier doet dat je er wel degelijk pijn door krijgt.

Ook kunnen lichamelijke klachten op hun beurt jouw gedachtepatronen weer veranderen. Niet kunnen bewegen door pijn, heeft een weerslag op jouw geest. 

Je kunt jezelf ook 'vast denken' waardoor je geen uitweg meer kunt vinden in je eigen hersenspinsels. 

Jouw gedachten kunnen dus invloed hebben op het beeld dat je van jezelf of anderen hebt en je lichaam. En als dat tegen je gaat werken, kan dat knap lastig zijn!

30

Jaar ervaring

30.000

Mensen geholpen naar een vitaal leven

6

Disciplines onder één dak

Waarom kies je voor Coaching bij Result Care?

  • EMDR: EMDR is een eenvoudige manier om trauma's snel achter je te laten. Zeer effectief!
  • Copingstijlen en overlevingsstrategieën:  Ooit hebben ze je geholpen, maar als ze tegen je werken, laat ze dan liever los.
  • Ademhaling: Hoe adem je in lastige situaties? Een rustige ademhaling zorgt voor minder stress in je lijf.
  • Multidisciplinair team: Binnen Result Care werken we met 6 disciplines om jouw gezondheid te verbeteren. 
  • Geen wachtrijen: Wij hebben geen wachtrijen. Mensen met pijn verdienen een snelle behandeling en dat bieden wij.

Meerdere disciplines onder één dak

Chiropractie

Chiropractie richt zich tot de kern van jouw pijn. 

Pas als de kern is behandeld, voel je je écht pijnvrij.

Fysiotherapie

Fysiotherapie richt zich tot jouw gedrag. Welke dingen doe je nu en kun je beter anders doen?
Om klachten te verbeteren én voorkomen.

Coaching

Zit je emmertje vol en wil je ruimte in je hoofd? Belemmeren jouw gedachten of angsten je om te doen wat je wil? 

Krijg weer energie om te genieten!

Voetklachten - podoloog -= orthopedische zolen - zooltjes op maat - Result Care

Orthopedische zolen

Wanneer de oorzaak niet (meer) te herstellen is,

is de oplossing te vinden in op maat gemaakte zolen.

Shockwavetherapie omgeving Nijmegen

Shockwavetherapie

Verkalking zoals Hielspoor, Tenniselleboog of achillespeesontsteking? 
Shockwavetherapie is jouw oplossing!

Personal training

Personal training is de stok achter de deur die veel mensen nodig hebben om écht in beweging te komen.

Welke doelen wil jij bereiken?

Sport

Bewegen is zeer belangrijk.
Dat kan op al onze locaties naast de deur!
Oefen met je fysiotherapeut en ga daarna zelfstandig aan de slag.

Diëtiek

Welk voedsel kan jouw lichaam verdragen en welk voedsel niet? 

Heb je overgewicht en wil je hiermee aan de slag? Start hier!

Behandelingen result care - fysiotherapie chiropractie

Gespecialiseerde behandelaars voor elke pijnklacht

Heb je nekpijn, rugpijn, hoofdpijn, gewrichtspijn of andere klachten aan jouw lichaam? Dan is Result Care altijd een goede keuze! De behandelaars binnen Result Care zijn gespecialiseerd en kunnen bijna elke pijnklacht behandelen. 
Door een multidisciplinair team en specialisaties op verschillende gebieden, zijn er altijd meerdere mensen die naar jouw klachten kunnen kijken.

Geen wachtrijen - direct geholpen

Geen wachtrijen - direct geholpen

Mensen met pijn moeten direct geholpen worden. Een resultaat kan snel behaald worden door adequaat handelen. Dat vergt van jou dat je zo snel mogelijk naar ons toekomt wanneer klachten zich (weer) aandienen en van ons een behandelaar die snel tijd heeft. 

Zijn klachten echt onhoudbaar? Dan maken wij zo snel mogelijk plaats voor jou in onze agenda.

Coaching - Result Care

Multidisciplinair behandelteam

Een multidisciplinair behandelteam bestaat bij Result Care uit chiropractors, fysiotherapeuten, personal trainers, sporttrainers, coaches/psychologen en diëtisten. Lukt het niet om voldoende voortgang te boeken? Jouw casemanager spreekt jouw vraag nogmaals door en bespreek deze in het multidisciplinaire overleg.
Zo wordt er met ons hele behandelend team gekeken naar jouw klachten en zoeken we de juiste oplossing.

Contracten met alle zorgverzekeraars

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ben je verzekerd voor fysiotherapie en/of alternatieve geneeswijzen? Dan krijg je jouw behandelingen (deels) vergoed. Wij hebben namelijk contracten met alle zorgverzekeraars! 

Wil je zeker weten wat er nog in jouw pakket zit? Dan kun je zelf even contact opnemen met je zorgverzekeraar.

NIEUW!

Voor nog veel meer extra hulp gaat Result Care online. 

Digitale afspraken, een casemanager en online gesprekken met jouw behandelaar: 
het kan via onze Community. 

Naast online afspraken, is er nu nog veel meer hulp te vinden.

Na je intake krijg jij toegang tot onze online wereld waarin je trainingsprogramma's, e-books, e-learnings en webinars vindt.


Extra hulp voor nét dat duwtje extra!

Wat andere zeggen over Result Care - Zorgkaart Nederland

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Leren luisteren naar mijn gevoel én daarop handelen

Ik heb het coachingstraject bij Milou gevolgd. Ik zat niet lekker in mijn vel, wilde me graag ontwikkelen en me weer fijn en zelfverzekerder voelen. Tijdens de afspraken kreeg ik een combinatie van de behandelingen die Milou aanbied, geheel op maat. Milou legt alle theorie heel uitgebreid en met voorbeelden uit, waardoor je veel (h)erkenning krijgt. Doordat duidelijk werd dat ik niet de enige was met zulke gevoelens, kon ik mezelf leren kennen. Ik kreeg veel tips, maar moest het zelf proberen toe te passen. Tijdens de behandeling vond ik dit wel eens vervelend, omdat ik dacht dat ik dat juist niet wist. Achteraf is het erg helpend geweest, omdat je het toch echt zelf moet doen. Door de behandeling ben ik erachter gekomen, dat voelen en herkennen heel belangrijk is, alles leek op z'n plek te vallen. Milou heeft me heel erg geholpen om me bewust te worden van gevoelens en hoe je hierop kunt handelen. Ik heb alles als er positief, leerzaam en dankbaar ervaren. Ik zou het zeker aanraden!

Ms. Nameless
Add Your Stars
Rust en stabiliteit vond ik al na het eerste gesprek

Ik had , op de rand van “ met pensioen gaan” behoefte aan een paar gesprekken met een coach. Na het introductiegesprek met de coach had ik voor mezelf al veel helder gekregen en 2 weken na mijn eerste behandelgesprek had ik al zoveel rust en stabiliteit gevonden dat ik daar voor nu even voldoende aan heb. Maar mocht ik weer een luisterend oor, een spiegel, praktische tips ( hou ik van!) en iemand met een goed analytisch vermogen ( en niet te vergeten : humor!) nodig hebben dan kom ik graag bij de coach terug. Heel hartelijk dank coach!

Ms. Nameless
Add Your Stars
Een multidisciplinaire behandeling staat voor resultaat

Het fijne bij Result Care is dat ze op alle gezondheidsvlakken wat voor me hebben kunnen betekenen. Zowel fysiek als mentaal. Er werd een plan van aanpak opgesteld wat zorgde dat ik op die gezondsvlakken, vergelijkbaar vooruit liep. Zowel chiropractor, fysio en coaching. Ik heb veel kunnen leren vooral tijdens de coaching, waar aan de hand van een methode werd gekeken naar mijn gevoel, gedachten en reacties. Daarnaast zorgde de chyropractor en de fysiotherapeut ervoor dat mijn lichaam ook weer in goede staat verkeerde.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Mijn faalangst te boven

Ik had enorme last van faalangst. Denk hierbij aan stemmingswisselingen, huil buien, futloos, kort lontje, ect. Het duurde mij te lang om bij een psycholoog behandelt te worden (denk hierbij aan een wachttijd van 2 maanden), dus zocht ik naar een alternatief. Als snel kwam ik hierop uit. Tijdens de behandeling wordt er uitgebreid en aandachtig naar je probleem geluisterd. Er werd goed geluisterd naar mijn vorige ervaringen en waar ik tegenaan liep bij de psychologen (daar kreeg ik naast de EMDR, geen aanvullende behandeling voor mijn probleem). Na de behandeling kon ik goed het verschil merken met het stress niveau wat ik heb voor toetsen. Dit is een heel stuk afgenomen en ik kan het veel beter relativeren. Een echte aanrader wat mij betreft!

Ms. Nameless
Add Your Stars

Coaching bij Result Care

Jij kunt de hele wereld aan. Zolang je in je kracht staat. Soms zijn er tegenslagen in je leven: ziekte van jezelf, je partner of een naaste. Het verlies van iemand om je heen, traumatische gebeurtenissen op je werk of gewoon in het voorbijgaan of langdurige stress...

Wat ontwikkel je door al deze gebeurtenissen? Ontstaat er angst? Houd je je zelf (on)bewust tegen om te doen wat je echt wil? Of komen er wellicht lichamelijke klachten uit voort?


Het is tijd om jouw kracht weer terug te vinden. Alle schaduwen die hier overheen zijn geworden, moeten weer weggepoetst worden. En dat kan! 

We kijken naar welke overlevingsstrategieën jij hebt ontwikkeld. Welke gebruik je nu nog effectief? En welke niet meer?

Welke traumatische gebeurtenissen heb je meegemaakt die een weerslag hebben (gehad) op jouw leven en wie je nu bent/wil zijn?

Hoe is je ademhaling onder invloed van alle dingen die zijn gebeurd? Is je ademhaling veranderd, of ben je in staat om rustig te ademen en je lichaam rust te geven?

De verwachtingen naar de mensen om je heen - of ze nu dichtbij staan of niet - en de communicatie daar rondom, zijn vaak een struikelblok. Wat verwacht je van anderen? Is die verwachting helder voor jou? En communiceer je dit ook? 


We nemen je mee door een proces waarin jij onder de schaduwen je kracht weer ontdekt: je ware ik, je kern. En vanuit daar kun jij de hele wereld aan!

Onze aandachtspunten

Overlevingsstrategieën je hebt ze nooit nodig gehad. Maar als ze tegen je gaan werken, gaat alles ineens een stuk moeizamer.
Trauma's die niet volledig verwerkt zijn, kunnen steeds opvlammen in je hoofd en daarmee in je lijf. Volledige verwerking voorkomt dit.

Jouw ademhaling is elk moment van de dag bij jou. Krijg je ademhaling onder controle waardoor je meer rust ervaart in elke situatie.

Communicatie is iets wat je de hele dag door doet. Verbaal, maar vooral non-verbaal. Wat communiceer jij en hoe pak je communicatie van een ander op?
Verwachtingen hebben we allemaal. Maar zijn jouw verwachtingen realistisch? Ben je flexibel en kun je je verwachtingen bijstellen of loslaten?

Vragen over Coaching

Met welke vragen kan ik bij Result Coaching terecht?

Je kunt met de meest uiteenlopende vragen terecht bij de coaching van Result Care. Ben je op dit moment niet gelukkig? Ervaar je veel stress? Heb je last van een traumatische gebeurtenis? Of heb je pijn en zou hier wel eens een emotionele blokkade aan ten grondslag kunnen liggen? Met al deze uiteenlopende vragen, ben je bij de coaches van Result Care aan het goede adres.

Wat gebeurt er tijdens een coachgesprek?

Een coachgesprek bij een doorsnee coach is van tevoren vaak niet vastgesteld. Bij ons is dat anders. Wij hebben een stappenplan waar we gebruik van maken. Elke ervaring gaat namelijk volgens een bepaald aantal stappen. En de waarde die jij geeft aan die ervaring, bepaalt hoe je naar dingen kijkt en hoe je op situaties reageert. Het is voor ons dus wel degelijk van belang om deze stappen allemaal te doorlopen.
Daarnaast gaan we samen met je op zoek naar de antwoorden op vraagstukken die jij inbrengt in het coachgesprek. Jij komt immers naar ons toe met vragen.

Waar kan een coach van Result Care me bij helpen?

Als je er tegenaan loopt dat je niet lekker in je vel zit of dat je helemaal vast loopt, dan kunnen wij je helpen. Vaak liggen hier andere dingen aan ten grondslag. Denk daarbij aan emotionele blokkades, trauma's of copingstijlen/overlevingsstrategieën.
Wij helpen je met je persoonlijke ontwikkeling en zetten jou (terug) in jouw kracht.

Hoe lang duurt een traject?

Het is lastig op voorhand te zeggen hoe lang een traject duurt. De een heeft slechts één of twee traumaconsulten nodig, waar iemand anders gebaat is bij het doorlopen van het hele traject. Weer iemand anders, heeft een combinatie van beide nodig om tot het gewenste resultaat te komen.
Wij kunnen dit goed inschatten aan de hand van een gratis screening. Daarin kijkt één van de coaches samen met jou naar je vragen, onzekerheden en eventuele problemen en past het programma daar dan op aan.
Een volledig traject neemt zo'n 10 tot 16 uur in beslag.

Wordt coaching vergoed door de zorgverzekering?

Nee, helaas wordt coaching niet vergoed door de zorgverzekeraar. Gelukkig zijn er veel werkgevers die zien dat hun werknemer vastloopt op bepaalde stukken. Zij zijn vaak zeer bereid om (een deel van) de kosten te betalen. Het kost namelijk veel meer als een werknemer uitvalt...

Heb ik een verwijzing van een arts nodig?

Nee, voor behandelingen bij Result Care heb je geen verwijzingen van een arts nodig. Ook voor coaching geldt dit niet.

Is coaching bij Result Care ook geschikt voor kinderen?

jazeker! Coaching bij Result Care is zeer geschikt voor kinderen. Al vanaf jongs af aan leren kinderen hoe zij zich 'moeten gedragen' om hun ouders niet boos te maken, om goed te luisteren in de klas en om met vriendjes te spelen. Sommige kinderen gaat dit erg goed af, andere kinderen hebben soms moeite met het 'meekomen'.
Hoewel ieder kind op zijn/haar eigen niveau presteert en ontwikkelt, kan het soms zijn dat jij als ouders voelt dat er 'meer inzit'. We horen dit vaak in onze coachkamers. En dat ouder gevoel heeft dan bijna altijd gelijk.
Heeft je kind een moeilijke geboorte gehad, heeft de moeder tijdens de zwangerschap veel stress gehad? Of is er na de bevalling veel stress rondom het kind geweest? Dan is de kans groot dat er onbewuste blokkades zijn ontstaan bij je kind en dat dit met coaching opgelost kan worden.

Van welke technieken maken jullie gebruik?

Bij Result Coaching gaan we uit van een stappenplan met overlevingsstrategieën. Uit alle ervaringen in jouw leven, heb je bepaalde strategieën ontwikkeld die je op dat moment hebben geholpen. Vaak is dit een onbewust patroon geworden en helpen die je nu niet meer. Maar je handelt er nog wel uit (het is namelijk een patroon).
Om dat patroon op te heffen, maken we gebruik van IEMT, EMDR en de Bioresonantie. Hierdoor zorgen we dat traumatische koppelingen worde opgeheven en dat onbewuste signalen omgekeerd in het lichaam worden teruggestuurd. Daardoor handel je niet meer op de automatische piloot, maar ben je je bewuster van wat je doet en wat je wil.

   

Start direct jouw behandeltraject

Plan een Gratis Screening!