Lage rugklachten? Deze behandeling helpt je zonder medicijnen!

Lage rugklachten

Lage rugklachten

De behandeling bij lage rugklachten

Ben je opzoek naar een behandeling voor lage rugklachten? Dan kun je terecht bij Result Care! 

Wij behandelen al meer dan 30 jaar mensen met lage rugklachten zoals die van jou. 

Lage rugklachten zijn een enorme belemmering in het dagelijks leven. Opstaan, boodschappen doen of het huishouden is (bijna) onmogelijk geworden. 

Wij helpen je graag met een snelle, effectieve en duurzame oplossing. chronische-pijn behandeling Result Care

De locatie van de behandeling in de rug

In veel praktijken richt de behandeling voor lage rugklachten zich op de onderrug. Dat klinkt logisch: daar zit de pijn. De oorzaak van de pijn ligt echter niet altijd in de lage rug. Door alleen je onderrug te behandelen, wordt de plaatselijke pijn misschien verlicht, maar keert deze (snel) terug. 

Wij kijken naar het hele lichaam en herstellen de communicatie en functies van het hele lichaam. Daarnaast belichten we gedrag, leefstijl, houding en voeding. Bij Result Care wordt de kern van de pijn aangepakt. Zo ben jij sneller én langdurig van je lage rugklachten af.

Zonder medicatie

Chiropractie is een geheel natuurlijke geneeswijzen. Wij verbeteren het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam. 

Geen verwijsbrief 

Er is geen verwijsbrief nodig om gebruik te maken van chiropractie of andere behandelmethodieken in onze praktijk. 

Persoonlijke aandacht

Door persoonlijke aandacht willen wij een stapje extra doen. Het is onze missie om mensen een zo optimaal mogelijk leven te geven!

De behandeling van lage rugklachten bij Result Care

Bij Result Care bestaat iedere behandeling van lage rugklachten in elk geval uit twee delen:

  • Fysiotherapie
  • Chiropractie

Bij lage rugklachten is er vaak veel spierspanning in de onderrug. Een fysiotherapeut masseert de spieren los. Hierdoor neemt de pijn af en de beweeglijkheid toe. Bij ons krijg je dus niet alleen oefeningen: er wordt écht iets aan jouw pijn gedaan. 

Vervolgens staat er een behandeling bij de chiropractor voor je gepland. De chiropractor loopt de wervelkolom helemaal na op blokkades. Deze blokkades worden opgeheven waardoor jouw zenuwstelsel weer voor goede communicatie kan zorgen. De stromingen van de zenuwen worden hersteld en het lichaam krijgt weer de juiste prikkels en signalen om zelf aan het herstel te werken.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig om van mijn lage rugklachten af te komen?

Na één behandeling merken mensen vaak verschil rondom lage rugklachten. Maar dat verschil is vaak van korte duur. Het is al even geleden dat jouw rugklachten begonnen zijn en je kunt dus niet verwachten dat dit na slechts één behandeling al een blijvende verbetering geeft. 

Onze specialisten geven aan wat er nodig is om blijvend van jouw rugklachten af te komen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jouw pijn ook wegblijft! 

Bij ons krijg je uitgebreid advies over nazorg en preventie. Zo blijf je gezond en vitaal.

Multidisciplinair overleg - Result Care


Waarom mensen vanuit heel Nederland naar

Result Care komen voor

een behandeling bij lage rugklachten

80% van onze cliënten heeft last van langdurige rugpijn in de onderrug. Dit is een veelvoorkomend probleem onder mensen in Nederland. Wij krijgen dan ook regelmatig cliënten die al bij veel specialisten zijn geweest, maar tot nu toe geen verbetering hebben gehad. 

Wij werken volgens een unieke methode waarbij we naar veel meer zaken kijken dan jouw rugpijn alleen. Daardoor komen we bij de kern van de pijn en het 'waarom'. 

Deze bewezen aanpak leidt er niet voor niets toe dat men vanuit alle hoeken van Nederland naar Molenhoek, Velp of De Bilt komt voor een effectieve lage rugklachten behandeling! Veel mensen ervaren snel klachtenvermindering, maar de kracht van ons concept zit erin dat je blijft geloven in verbetering. Zo werken we samen aan een volledig herstel. 

Ron van der Veen, senior chiropractor

De specialist over Rugpijn

'Een integrale aanpak met veel aandacht voor alle aspecten van het lichaam, geest en jouw dagelijks leven is nodig om het gewenste resultaat te bereiken. 

Zowel op het gebied van behandeling als op beweging gaan wij net een stapje verder dan je gewend bent. Daardoor voel je je snel op je plek!'

Waarom kies je voor een behandeltraject bij Result Care?

Medisch verleden wordt doorlopen

In jouw medische gegevens worden zorgvuldig doorgelopen. In een ver verleden kan de oorzaak van jouw klachten van nu liggen!

Bewegingsonderzoeken bij Result Care - oorzaak van je klacht zoeken

Bewegingsonderzoek

In een bewegingsonderzoek stellen we vast waar jouw beperking/pijn zit, zodat we daar als eerste aan kunnen gaan werken.

Uitgebreid lichamelijk onderzoek van het hele lichaam

Daarnaast wordt er een uitgebreid lichamelijk onderzoek gedaan. Daarin stellen we vast of er nog elders in je lichaam problemen zijn.
Behandeling bij Result Care - fysiotherapie en chiropractie

Direct eerste behandeling 

Na de onderzoeken en het doorlopen van jouw medische geschiedenis, krijg je direct de eerste behandeling. Direct pijnverlichting! 
Multidisciplinair overleg - Result Care

Multidisciplinair behandelteam

In een multidisciplinair behandelend team wordt er altijd meer gezien dan door één therapeut. Daarom behandelen wij multidisciplinair.

Revalidatie en onderhoud dat verder gaat dan het behandelen van pijn

Ben je van je pijn af en wil je dat zo houden? Ga dan verder in ons revalidatie en/of onderhoudsprogramma.

Zij gingen je voor...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Wat een verschil na 3 behandelingen!

Ik ben nu 3x behandeld door
Mynhardt Erasmus (chiropractor)  Ik heb drie nekhernia’s waar ik in de pijnpoli ben behandeld. Dat ging enige tijd goed tot afgelopen januari.
Via via kwam ik bij Result Care terecht en wow wat een verschil…. Nu al!

Mynhardt heeft me echt goed geholpen met de heerlijke  Zuid-Afrikaanse gezelligheid. Hij legt goed uit wat hij doet en geeft mij ook echt het gevoel dat het kan worden opgelost zonder operatie. Ik ben heel tevreden! #chiropractor

Margriet Zijl - De Jong - Result Care Molenhoek
Ms. Nameless
Add Your Stars

Verrast door 'exclusieve combinatie aanpak'

Met pijnlijke klachten in mijn nek met uitstraling naar mijn schouderblad ging ik voor een gratis screening naar Result Care in Velp.

Ik werd verrast door hun ‘exclusieve combinatie aanpak’ en met vol vertrouwen ben ik het behandelplan gestart: wekelijks chiropractie, dry-needling en daarnaast ook wekelijks fysiotherapie waarbij veel aandacht wordt gegeven aan bijvoorbeeld houding, leefstijl, conditie en gedrag.

Nu, drie behandelingen verder, ben ik heel blij dat mijn nekpijn al aanzienlijk verminderd is. Ik heb dan ook 100% vertrouwen in de professionele vervolgbehandelingen en -begeleiding van de therapeuten van Result Care Velp en kan die iedereen van harte aanbevelen.

Coby de Groot - Result Care Velp
Ms. Nameless
Add Your Stars

Professioneel en zeer vriendelijk

Professioneel en vriendelijk geholpen aan pijn in mijn rug. Al na de eerste behandeling enorm veel verbetering en na 4 behandelingen weer geheel pijnvrij.
Ik kom hier zeker weer terug en kan het iedereen aanraden.
Stefan de Jong - Result Care Utrecht
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het herstel ging sneller dan verwacht
Na vaak last te hebben van mijn knie tijdens het hardlopen ben ik op aanraden van mensen die in behandeling waren bij Result Care hier heen gegaan met mijn klacht. Met een combinatie van chiropractie en fysiotherapie gaat het herstel van mijn knie sneller dan verwacht. Met de combinatie van aardig en deskundig personeel waar je tijdens de behandeling altijd met een leuk gesprek wordt geëntertained en het feit dat er alles aan wordt gedaan om afspraken in te plannen wanneer het jou uitkomt (ook 's avonds bijvoorbeeld) is dit echt een top bedrijf! Ik kan nu weer lekker op mijn gemak hardlopen zonder last te krijgen van mijn knie! Result Care bedankt!
Erik van Rooijen - Result Care Molenhoek
Ms. Nameless
Add Your Stars

Start jouw behandeltraject

Plan een Gratis Screening!

Als je overal al bent geweest...

Veel van onze cliënten zijn al behandeld bij meerdere specialisten.

Door de unieke combinatie tussen fysiotherapeuten, chiropractors, coaching, sport en diëtiek, is de opbrengst bij Result Care vele malen groter.
Binnen enkele behandelingen ervaren veel mensen al enorme verbeteringen. 


Onze kracht gaat verder dan het bewerkstelligen van pijnreductie.
Wij leren jou wat jij moet doen om in balans te blijven. Het is daarna aan jou - met af en toe een beetje hulp van ons - om dit vast te houden.


Het behandelplan van Result Care bestaat niet alleen uit het ondergaan van behandelingen.
Het is juist aan jou om actief deel te nemen, te leren over jouw lichaam en geest en te testen wat jouw lichaam en geest aankan.

Doe je zelf actief mee, lees je onze mails, neem je deel aan onze online community en bekijk je onze video's?
Dan versnel je de resultaten van jouw behandelproces.
Zo maak je grote stappen in korte tijd voor een duurzaam herstelproces.

Start jouw behandeltraject

Plan een Gratis Screening!

Liever direct starten met jouw behandeling?

In een gratis screening vertelt één van de specialisten jou wat wij voor je kunnen betekenen.

Er vindt dus geen intake en behandeling plaats.

Wil jij direct starten met je behandeling? Bel ons dan even!