Heb je last van verdriet of ben je een dierbare verloren?

Verdriet

Verdriet

Heb jij last van verdriet?

Heeft jouw verdriet grote invloed op jouw dagelijks leven, je gezin, je werk, jouw relatie of je gezondheid? Dan is het belangrijk om jouw verdriet op te lossen! 

Verdriet is een emotie die een paar minuten, een paar dagen of zelfs een paar jaar kan duren. Rouw en 'sociaal verdriet' zoals het verlies van een baan of een echtscheiding zijn veelvoorkomend. Verdriet kan meerdere oorzaken hebben, waaronder psychologische. Vooral het verlies van een geliefde door overlijden zorgt voor het grootste verdriet. Het is een heftige emotie en de gevolgen op je sociale omgeving en dagelijks leven zijn groot. Het heeft invloed op je werk, relatie, gezin en gezondheid. mensen die last hebben van verdriet zijn vaker moe, hebben meer last van andere emoties en zijn eenzamer dan mensen zonder verdriet. 

Verdriet hebben - eenzaam zijn - Result Care behandeling

Waar komt verdriet vandaan?

Het (on)verwacht verliezen van iets of iemand door een ongeluk, een ziekte of een echtscheiding draagt bij aan ingrijpend verdriet. een andere veelvoorkomende oorzaak is het verlies van goede gezondheid, wat tot afhankelijkheid kan zorgen met regelmatige depressieve gedachten als gevolg. Verdriet vanuit eenzaamheid komt onder de oudere generatie ook steeds vaker voor. 

Wat kun jij doen tegen verdriet?

Verdriet is een gecompliceerde emotie. Vaak zit er onder verdriet nog heel veel meer. Boosheid omdat het niet is gegaan zoals jij had gewild bijvoorbeeld. Of frustratie. Door verdriet komen veel mensen in een sociaal isolement. Dat willen wij voor jou voorkomen! 

Het is goed om te weten dat er een manier is om jouw verdriet onder ogen te komen en op te lossen, zodat het niet elke keer recht tegenover je staat. Wanneer jouw verdriet de overhand neemt in jouw leven, is het verstandig om eens langs te komen bij één van de coaches van Result Care.

Zonder medicatie

Chiropractie is een geheel natuurlijke geneeswijzen. Wij verbeteren het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam. 

Geen verwijsbrief 

Er is geen verwijsbrief nodig om gebruik te maken van chiropractie of andere behandelmethodieken in onze praktijk. 

Persoonlijke aandacht

Door persoonlijke aandacht willen wij een stapje extra doen. Het is onze missie om mensen een zo optimaal mogelijk leven te geven!

Wat kunnen wij doen bij verdriet?

Tijdens het programma bij Result Coaching, nemen wij je mee langs de 12-stappen van ons programma. Daarin bekijken we samen wat wij kunnen verbeteren aan jouw welzijn zodat je je minder alleen voelt. We kijken naar alle emoties die achter jouw verdriet zitten en verwerken die één voor één. Het resultaat is dat jij je weer vrolijker voelt, energieker en zeker van jezelf. 

Dat wil niet zeggen dat je nooit meer verdrietig bent. We kijken samen naar hoe jij op momenten dat je wel verdrietig bent (en dat mag!) het beste met jouw verdriet kunt omgaan. 

In de 1-op-1-gesprekken krijg jij persoonlijke aandacht en kun je alles vertellen wat je op je hart hebt. Echter zijn we van de gerichte en daadkrachtige aanpak en zullen we dus niet om de hete brei heen draaien. We zijn hier immers om jouw probleem op te lossen en daar doen wij ons uiterste best voor! 

Wat kun je verwachten van jouw behandeling?

  • Klachteneducatie - als je begrijpt wat er gebeurt, ben je al bezig met de verwerking ervan
  • Planning tips en adviezen - deze tijd is druk dus het is aan jou om rust voor jezelf in te bouwen
  • Ademhalingsoefeningen - met deze oefeningen kom je de dag een stuk energieker door
  • Ontspanningsoefeningen - onbewust bouw je spanning op en samen bouwen we die bewust weer af
  • Achterliggende oorzaken onderzoeken - wij pakken jouw klachten/problemen aan bij de kern
  • Eventueel lichamelijke behandelingen - als je lichamelijke klachten ervaart, pakken we die direct aan!

Mirande van der Veen, coach

De specialist over Verdriet

'Verdriet is een emotie die vaak een opeenstapeling van verschillende emoties is, of is geworden. Het is belangrijk om dit zeer zorgvuldig uit te zoeken voordat we aan de slag gaan. Juist door te zoeken naar alle emoties die onder jouw verdriet zitten, kunnen we snel aan de slag met een krachtig verwerkingsprogramma.'

Waarom kies je voor een behandeltraject bij Result Care?

Medisch verleden wordt doorlopen

In jouw medische gegevens worden zorgvuldig doorgelopen. In een ver verleden kan de oorzaak van jouw klachten van nu liggen!

Bewegingsonderzoeken bij Result Care - oorzaak van je klacht zoeken

Bewegingsonderzoek

In een bewegingsonderzoek stellen we vast waar jouw beperking/pijn zit, zodat we daar als eerste aan kunnen gaan werken.

Uitgebreid lichamelijk onderzoek van het hele lichaam

Daarnaast wordt er een uitgebreid lichamelijk onderzoek gedaan. Daarin stellen we vast of er nog elders in je lichaam problemen zijn.
Behandeling bij Result Care - fysiotherapie en chiropractie

Direct eerste behandeling 

Na de onderzoeken en het doorlopen van jouw medische geschiedenis, krijg je direct de eerste behandeling. Direct pijnverlichting! 
Multidisciplinair overleg - Result Care

Multidisciplinair behandelteam

In een multidisciplinair behandelend team wordt er altijd meer gezien dan door één therapeut. Daarom behandelen wij multidisciplinair.

Revalidatie en onderhoud dat verder gaat dan het behandelen van pijn

Ben je van je pijn af en wil je dat zo houden? Ga dan verder in ons revalidatie en/of onderhoudsprogramma.

Zij gingen je voor...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Wat een verschil na 3 behandelingen!

Ik ben nu 3x behandeld door
Mynhardt Erasmus (chiropractor)  Ik heb drie nekhernia’s waar ik in de pijnpoli ben behandeld. Dat ging enige tijd goed tot afgelopen januari.
Via via kwam ik bij Result Care terecht en wow wat een verschil…. Nu al!

Mynhardt heeft me echt goed geholpen met de heerlijke  Zuid-Afrikaanse gezelligheid. Hij legt goed uit wat hij doet en geeft mij ook echt het gevoel dat het kan worden opgelost zonder operatie. Ik ben heel tevreden! #chiropractor

Margriet Zijl - De Jong - Result Care Molenhoek
Ms. Nameless
Add Your Stars

Verrast door 'exclusieve combinatie aanpak'

Met pijnlijke klachten in mijn nek met uitstraling naar mijn schouderblad ging ik voor een gratis screening naar Result Care in Velp.

Ik werd verrast door hun ‘exclusieve combinatie aanpak’ en met vol vertrouwen ben ik het behandelplan gestart: wekelijks chiropractie, dry-needling en daarnaast ook wekelijks fysiotherapie waarbij veel aandacht wordt gegeven aan bijvoorbeeld houding, leefstijl, conditie en gedrag.

Nu, drie behandelingen verder, ben ik heel blij dat mijn nekpijn al aanzienlijk verminderd is. Ik heb dan ook 100% vertrouwen in de professionele vervolgbehandelingen en -begeleiding van de therapeuten van Result Care Velp en kan die iedereen van harte aanbevelen.

Coby de Groot - Result Care Velp
Ms. Nameless
Add Your Stars

Professioneel en zeer vriendelijk

Professioneel en vriendelijk geholpen aan pijn in mijn rug. Al na de eerste behandeling enorm veel verbetering en na 4 behandelingen weer geheel pijnvrij.
Ik kom hier zeker weer terug en kan het iedereen aanraden.
Stefan de Jong - Result Care Utrecht
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het herstel ging sneller dan verwacht
Na vaak last te hebben van mijn knie tijdens het hardlopen ben ik op aanraden van mensen die in behandeling waren bij Result Care hier heen gegaan met mijn klacht. Met een combinatie van chiropractie en fysiotherapie gaat het herstel van mijn knie sneller dan verwacht. Met de combinatie van aardig en deskundig personeel waar je tijdens de behandeling altijd met een leuk gesprek wordt geëntertained en het feit dat er alles aan wordt gedaan om afspraken in te plannen wanneer het jou uitkomt (ook 's avonds bijvoorbeeld) is dit echt een top bedrijf! Ik kan nu weer lekker op mijn gemak hardlopen zonder last te krijgen van mijn knie! Result Care bedankt!
Erik van Rooijen - Result Care Molenhoek
Ms. Nameless
Add Your Stars

Start jouw behandeltraject

Plan een Gratis Screening!

Als je overal al bent geweest...

Veel van onze cliënten zijn al behandeld bij meerdere specialisten.

Door de unieke combinatie tussen fysiotherapeuten, chiropractors, coaching, sport en diëtiek, is de opbrengst bij Result Care vele malen groter.
Binnen enkele behandelingen ervaren veel mensen al enorme verbeteringen. 


Onze kracht gaat verder dan het bewerkstelligen van pijnreductie.
Wij leren jou wat jij moet doen om in balans te blijven. Het is daarna aan jou - met af en toe een beetje hulp van ons - om dit vast te houden.


Het behandelplan van Result Care bestaat niet alleen uit het ondergaan van behandelingen.
Het is juist aan jou om actief deel te nemen, te leren over jouw lichaam en geest en te testen wat jouw lichaam en geest aankan.

Doe je zelf actief mee, lees je onze mails, neem je deel aan onze online community en bekijk je onze video's?
Dan versnel je de resultaten van jouw behandelproces.
Zo maak je grote stappen in korte tijd voor een duurzaam herstelproces.

Start jouw behandeltraject

Plan een Gratis Screening!

Liever direct starten met jouw behandeling?

In een gratis screening vertelt één van de specialisten jou wat wij voor je kunnen betekenen.

Er vindt dus geen intake en behandeling plaats.

Wil jij direct starten met je behandeling? Bel ons dan even!