Geriatrisch fysiotherapeut? Start dan bij Result Care!
Video Aspect Ratio: 4:1

Vacature: Geriatrisch Fysiotherapeut

Ben jij de topper die wij zoeken?

Bezit jij de volgende skills?

Gepassioneerd

Communicatief 

Planmatig

(bijna) Afgestudeerd

Teamplayer

Bereid om te groeien

Hé jij!

 • Ben jij de gepassioneerde fysiotherapeut die alles aanpakt?
 • Wil jij werken in een multidisciplinair team?
 • Ben jij een kei in het stimuleren van goed beweeggedrag bij patiënten?
 • Sta jij open voor alternatieve verdienmodellen zodat jij jouw salaris kan laten groeien?
 • Wil jij werken in een groot gezondheidscentrum waar alles binnen handbereik is?
 • Ben jij afgestuurd fysiotherapeut én heb je een master geriatrisch fysiotherapeut?
  Dan wil jij onderdeel zijn van het beste én leukste team
  van de omgeving Nijmegen.

  Wie zijn wij?

  Wij zijn een jong team met verschillende disciplines in een multidisciplinair gezondheidscentrum dat al bijna 35 jaar bestaat. Result Care heeft een goede naam in de omgeving en helpt mensen die overal al zijn geweest, maar daar geen oplossing hebben gevonden.


  De behandelaars van Result Care zijn stuk voor stuk gemotiveerd om mensen te begeleiden naar een goede gezondheid. Dat doen zij in de goed uitgeruste behandelruimtes, in samenspraak met collega’s en in de sportschool van ruim 500 m2.  


  Past dit helemaal bij jou? Dan willen wij graag met jou in gesprek.

  Durf jij het aan?

  Voor uitbereiding van ons team zoeken wij een enthousiaste fysiotherapeut met een master geriatrie, die lef heeft en wil helpen bouwen aan het groter maken van de praktijk. Wij willen groeien en door de vergrijzing in onze regio, is er een dringend te kort aan geriatrisch fysiotherapeuten.


  Maar waarom wil je werken bij Result Care en niet bij één van onze collega’s? Omdat er bij Result Care enorme kansen op jou liggen te wachten. Op dit moment is er nog geen geriatrisch fysiotherapeut bij ons. Dit is dus jouw kans om deze richting helemaal neer te zetten zoals jij het voor ogen hebt. Neem je ons mee in jouw ideale wereld? We zorgen samen dat dat een succes wordt!

  In jou zoeken wij iemand die van aanpakken weet. Iemand die niet terugdeinst als het de eerste keer niet gelukt is, maar iemand die doorzet en doorgaat tot het wél lukt. Je komt te werken in een gemotiveerd jong team waar iedereen open staat voor nieuwe ideeën en hier met veel energie aan werkt.

  Wauw! Dit krijg jij bij Result Care

  Result Care is een praktijk voor fysiotherapie, chiropractie, coaching, sport, orthopedische zolen en diëtetiek. Binnen de praktijk is een shockwave-apparaat aanwezig en kun je gebruik maken van de sportschool van ruim 500 m2 om jouw patiënten in beweging te krijgen. Onze Milon-cirkel is perfect voor iedereen die wil beginnen met sporten of voor oudere mensen die oefeningen vergeten. Door middel van een persoonlijke pas stel jij één keer alle apparaten voor hen in en kunnen zij zo vaak komen als ze willen om precies dat te doen wat jij hen hebt geadviseerd.


  Zijn er andere dingen die jij nodig hebt? Dan horen we dat graag om samen een plan te maken om dit aan te schaffen.

  1 + 1 = 3

  De samenwerking met andere disciplines is enorm belangrijk. De gezondheid van de patiënt staat voorop. Wij weten zeker dat iedere behandelaar die bij ons werkt, dat belang bovenaan heeft staan. Vaak bereik je samen meer dan alleen en daarom werken wij veel samen.


  Ouderen met problemen worden ook vaak gezien door de chiropractor. Juist omdat zij al op andere plekken zijn geweest en daar niet volledig van hun klachten af gekomen zijn, bieden wij hen meer. Door een gecombineerde aanpak wordt jouw behandeling alleen maar effectiever, werk je samen en bereik je het beste resultaat voor jouw patiënten. 1 + 1 is dan geen 2, maar 3!


  Ook samenwerkingen met de huisartsen en binnen netwerken in de regio is iets wat opgezet moet worden. Op dit moment is er geen geriatrisch fysiotherapeut binnen Result Care waardoor we ook niet bekend staan in de omgeving hiermee. Ben jij in staat om dit goed neer te zetten en krijg je energie van nieuwe projecten aanpakken? Dan kan ik niet wachten op jouw bericht!


  Pak jouw telefoon en stuur me een WhatsApp-bericht op 085-2103706. Ik sta te springen om nieuwe, positieve energie, het maken van nieuwe plannen en dat tot een waanzinnige uitvoering te brengen.

  Liever een mailtje sturen? Dat kan ook naar remco@resultcare.nl, al duurt het dan iets langer voordat je iets van mij terug hoort.

  Laat ons weten dat je bestaat!

  Kortom, wil jij bijdragen aan de gezondheid van al die mensen die nog nergens een oplossing hebben gevonden?

  Wil jij je verder ontwikkelen in een snel groeiend bedrijf met een jong en gemotiveerd team?
  Laat ons dan zo snel mogelijk horen waarom jij geschikt bent om ons team te versterken!


  Stuur een WhatsApp-bericht naar 0852103706
  of mail naar info@resultcare.nl