Herstellen van een Sportblessure. Dat doe je bij Result Care!

Sportblessure

Sportblessure

Sportblessure

Is sport je ontspanning, uitlaatklep of zelfs passie? Dan is niets vervelender dan een sportblessure. En als een blessure ook nog impact heeft op bijvoorbeeld jouw werk of dagelijks functioneren, dan wordt het tijd voor een serieuze aanpak! 

Sportblessure

Waar komt een sportblessure vandaan?

Sportblessures kunnen acuut of chronisch zijn en op verschillende plekken van het lichaam voorkomen. De meest voorkomende sportblessures zijn blessures rondom de knie, schouder en enkels. Maar ook blessures aan de lies of heup kunnen sportblessures zijn.

Acute sportblessures kunnen ontstaan door een verkeerde beweging, een botsing of een valpartij. Chronische sportblessures zijn vaak ontstaan door een verkeerd bewegingspatroon dat er wellicht al lang geleden in is geslopen. Hoewel alle sportblessures op verschillende manieren tot stand komen, is de oorzaak van de problemen niet altijd dezelfde plek als waar de blessure zich voordoet. Veel blessures ontstaan vanuit een disbalans in voeten & enkels of knieën, een compenserende houding of zelfs vanuit een slecht sluitend gebit.

Zonder medicatie

Chiropractie is een geheel natuurlijke geneeswijzen. Wij verbeteren het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam. 

Geen verwijsbrief 

Er is geen verwijsbrief nodig om gebruik te maken van chiropractie of andere behandelmethodieken in onze praktijk. 

Persoonlijke aandacht

Door persoonlijke aandacht willen wij een stapje extra doen. Het is onze missie om mensen een zo optimaal mogelijk leven te geven!

Wat kun jij doen tegen een sportblessure?

Sportblessures hebben zeer uiteenlopende oorzaken en daardoor ook zeer uiteenlopende oplossingen. Een goede indicatie van jouw klacht is de eerste stap. Je kunt daarvoor het beste een diagnostische impressie verkrijgen bij een behandelaar die je kan adviseren wat jijzelf het beste kunt doen tegen jouw sportblessure. Binnen onze praktijk kan vaak al een groot deel van de klachten opgelost worden door een klein aantal behandelingen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Result Care gaat op zoek naar de échte oorzaken van sportblessures en voert diverse tests uit om de oorzaak van jouw sportblessure vast te stellen. Voor iedere blessure bestaan specifieke behandelplannen, die vervolgens verder voor je worden uitgewerkt. Het aantal behandelingen om van uw sportblessure af te komen loopt uiteen van gemiddeld 4 tot 10 behandelingen. Bij een grotere complexiteit kunnen meer behandelingen nodig zijn.


Daarnaast is het belangrijk om ook na te denken over preventie. Hoe blijven je spieren sterk in bijvoorbeeld de winterstop van jouw teamsport? Of hoe train je jezelf veilig naar een hoger niveau? 
Onze fysiotherapeuten en medisch personal trainers, kunnen je daarbij goed helpen! 

Sven van Rijn, fysiotherapeut

De specialist over Sportblessure

'Een sportblessure is voor de één nog vervelender dan voor de ander. We zien bij Result Care dagelijks mensen met sportblessures en trainen zorgvuldig en veilig met hen tot het gewenste niveau. 

Waarom kies je voor een behandeltraject bij Result Care?

Medisch verleden wordt doorlopen

In jouw medische gegevens worden zorgvuldig doorgelopen. In een ver verleden kan de oorzaak van jouw klachten van nu liggen!

Bewegingsonderzoeken bij Result Care - oorzaak van je klacht zoeken

Bewegingsonderzoek

In een bewegingsonderzoek stellen we vast waar jouw beperking/pijn zit, zodat we daar als eerste aan kunnen gaan werken.

Uitgebreid lichamelijk onderzoek van het hele lichaam

Daarnaast wordt er een uitgebreid lichamelijk onderzoek gedaan. Daarin stellen we vast of er nog elders in je lichaam problemen zijn.
Behandeling bij Result Care - fysiotherapie en chiropractie

Direct eerste behandeling 

Na de onderzoeken en het doorlopen van jouw medische geschiedenis, krijg je direct de eerste behandeling. Direct pijnverlichting! 
Multidisciplinair overleg - Result Care

Multidisciplinair behandelteam

In een multidisciplinair behandelend team wordt er altijd meer gezien dan door één therapeut. Daarom behandelen wij multidisciplinair.

Revalidatie en onderhoud dat verder gaat dan het behandelen van pijn

Ben je van je pijn af en wil je dat zo houden? Ga dan verder in ons revalidatie en/of onderhoudsprogramma.

Zij gingen je voor...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Wat een verschil na 3 behandelingen!

Ik ben nu 3x behandeld door
Mynhardt Erasmus (chiropractor)  Ik heb drie nekhernia’s waar ik in de pijnpoli ben behandeld. Dat ging enige tijd goed tot afgelopen januari.
Via via kwam ik bij Result Care terecht en wow wat een verschil…. Nu al!

Mynhardt heeft me echt goed geholpen met de heerlijke  Zuid-Afrikaanse gezelligheid. Hij legt goed uit wat hij doet en geeft mij ook echt het gevoel dat het kan worden opgelost zonder operatie. Ik ben heel tevreden! #chiropractor

Margriet Zijl - De Jong - Result Care Molenhoek
Ms. Nameless
Add Your Stars

Verrast door 'exclusieve combinatie aanpak'

Met pijnlijke klachten in mijn nek met uitstraling naar mijn schouderblad ging ik voor een gratis screening naar Result Care in Velp.

Ik werd verrast door hun ‘exclusieve combinatie aanpak’ en met vol vertrouwen ben ik het behandelplan gestart: wekelijks chiropractie, dry-needling en daarnaast ook wekelijks fysiotherapie waarbij veel aandacht wordt gegeven aan bijvoorbeeld houding, leefstijl, conditie en gedrag.

Nu, drie behandelingen verder, ben ik heel blij dat mijn nekpijn al aanzienlijk verminderd is. Ik heb dan ook 100% vertrouwen in de professionele vervolgbehandelingen en -begeleiding van de therapeuten van Result Care Velp en kan die iedereen van harte aanbevelen.

Coby de Groot - Result Care Velp
Ms. Nameless
Add Your Stars

Professioneel en zeer vriendelijk

Professioneel en vriendelijk geholpen aan pijn in mijn rug. Al na de eerste behandeling enorm veel verbetering en na 4 behandelingen weer geheel pijnvrij.
Ik kom hier zeker weer terug en kan het iedereen aanraden.
Stefan de Jong - Result Care Utrecht
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het herstel ging sneller dan verwacht
Na vaak last te hebben van mijn knie tijdens het hardlopen ben ik op aanraden van mensen die in behandeling waren bij Result Care hier heen gegaan met mijn klacht. Met een combinatie van chiropractie en fysiotherapie gaat het herstel van mijn knie sneller dan verwacht. Met de combinatie van aardig en deskundig personeel waar je tijdens de behandeling altijd met een leuk gesprek wordt geëntertained en het feit dat er alles aan wordt gedaan om afspraken in te plannen wanneer het jou uitkomt (ook 's avonds bijvoorbeeld) is dit echt een top bedrijf! Ik kan nu weer lekker op mijn gemak hardlopen zonder last te krijgen van mijn knie! Result Care bedankt!
Erik van Rooijen - Result Care Molenhoek
Ms. Nameless
Add Your Stars

Start jouw behandeltraject

Plan een Gratis Screening!

Als je overal al bent geweest...

Veel van onze cliënten zijn al behandeld bij meerdere specialisten.

Door de unieke combinatie tussen fysiotherapeuten, chiropractors, coaching, sport en diëtiek, is de opbrengst bij Result Care vele malen groter.
Binnen enkele behandelingen ervaren veel mensen al enorme verbeteringen. 


Onze kracht gaat verder dan het bewerkstelligen van pijnreductie.
Wij leren jou wat jij moet doen om in balans te blijven. Het is daarna aan jou - met af en toe een beetje hulp van ons - om dit vast te houden.


Het behandelplan van Result Care bestaat niet alleen uit het ondergaan van behandelingen.
Het is juist aan jou om actief deel te nemen, te leren over jouw lichaam en geest en te testen wat jouw lichaam en geest aankan.

Doe je zelf actief mee, lees je onze mails, neem je deel aan onze online community en bekijk je onze video's?
Dan versnel je de resultaten van jouw behandelproces.
Zo maak je grote stappen in korte tijd voor een duurzaam herstelproces.

Start jouw behandeltraject

Plan een Gratis Screening!

Liever direct starten met jouw behandeling?

In een gratis screening vertelt één van de specialisten jou wat wij voor je kunnen betekenen.

Er vindt dus geen intake en behandeling plaats.

Wil jij direct starten met je behandeling? Bel ons dan even!