Nekpijn? Heb je wel eens verder gedacht dan aan je nek alleen?
Video Aspect Ratio: 4:1

Nekpijn

Er is iets aan te doen

Klachten Result Care behandelingen - chiropractie fysiotherapie coaching sport

Nekpijn

Er is iets aan te doen

Bewezen effectief

Chiropractie en fysiotherapie zijn bewezen effectief. De combinatie van deze twee, maakt dat jouw herstel tot 50% sneller kan gaan!

Verzekerde zorg

Fysiotherapie en chiropractie wordt (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. 
Je betaalt hierover geen eigen risico!

Behandelen oorzaak

Wij behandelen de oorzaak van jouw klachten, niet alleen het symptoom. Zo kom jij blijvend van je klachten af en leef jij je beste leven.

Nekklachten

Wist je dat ruim 2 miljoen Nederlanders last hebben van nekklachten? Het is één van de meest frustrerende lichamelijke klachten omdat je je nek de hele dag door beweegt. Daarnaast moet je nek je hoofd tillen. Dat is een zware klus. 


De oorzaak van nekpijn is erg uiteenlopend. Een verkeerde houding, veel telefoongebruik (waardoor het hoofd naar voren hangt), artrose in de nek, een hernia of een whiplash na een val of ongeluk, zijn veel voorkomende oorzaken van nekpijn. Deze uiteenlopende oorzaken van nekpijn vragen om een goede intake waarbij alle aspecten worden belicht.
Daarnaast is het noodzakelijk om de oorzaak van je nekpijn precies te achterhalen. Alleen dan weten we waar de bron ligt en kunnen we deze effectief behandelen.


De chiropractor zorgt ervoor dat alle gewrichtjes in de nek weer goed werken. Daarnaast kijkt hij verder: waar in het lichaam is disbalans te vinden? Door deze op te heffen, kan de disbalans niet opstijgen waardoor het pijn in de nek veroorzaakt.

De fysiotherapeut helpt om spierspanning weg te nemen. Daarvoor kan hij verschillende methodieken gebruiken. Hands-on behandelingen, cupping, dry needling, maar ook gerichte oefentherapie en leefstijladvies zijn onderdeel van jouw behandelprogramma.

Behandelmogelijkheden nekpijn

Chiropractische correcties

Triggerpointtherapie

Fysiotherapeutische oefentherapie 
Leefstijladvies

Dry needling

Of wij jou ook kunnen helpen?

Laten we het samen bekijken in een Gratis Screening!

Of we jou ook kunnen helpen?

Laten we het samen bekijken in een Gratis Screening!

Wat kun je verwachten?

Methodiek Result Care - fasen van herstel

Intensieve fase

Onze eerste zorg is om jouw pijn zo snel mogelijk af te laten nemen. Dat doen we door intensieve behandelingen.

Je wordt 1 tot 2 keer per week
behandeld.

Methodiek Result Care - fasen van herstel

Stabilisatiefase

In de volgende fase zoeken we naar de échte oorzaak  van jouw probleem om deze effectief te behandelen.

Je wordt één keer per 2 tot 4 weken behandeld.

Methodiek Result Care - fasen van herstel

Onderhoudsfase

Tot slot houden we de problemen onder het oppervlak onder controle zodat het niet opnieuw voor pijn zorgt.

Je wordt één keer per 3 maanden behandeld.

Meer weten over jouw behandeltraject?

Maak een praatje met onze klachtenexpert!

Tom Mechels, chiropractor

De specialist over Nekpijn

'Wij bekijken niet alleen jouw nek, maar je hele lichaam. Daarnaast nemen we factoren als stress, voeding, ontspanning, slaap, ademhaling, blessures en je medische voorgeschiedenis mee in het behandelplan.
Daardoor komen we tot de echte oorzaak van jouw klachten e kunnen we samen werken aan een duurzaam herstel!'

Zij gingen je voor...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Wat een verschil na 3 behandelingen!

Ik ben nu 3x behandeld door de chiropractor.  Ik heb drie nekhernia’s waar ik in de pijnpoli ben behandeld. Dat ging enige tijd goed tot afgelopen januari.
Via via kwam ik bij Result Care terecht en wow wat een verschil…. Nu al!

Hij heeft me echt goed geholpen met de heerlijke  Zuid-Afrikaanse gezelligheid. Hij legt goed uit wat hij doet en geeft mij ook echt het gevoel dat het kan worden opgelost zonder operatie. Ik ben heel tevreden! #chiropractor

Margriet Zijl - De Jong
Ms. Nameless
Add Your Stars

Verrast door 'exclusieve combinatie aanpak'

Met pijnlijke klachten in mijn nek met uitstraling naar mijn schouderblad ging ik voor een gratis screening naar Result Care.

Ik werd verrast door hun ‘exclusieve combinatie aanpak’ en met vol vertrouwen ben ik het behandelplan gestart: wekelijks chiropractie, dry-needling en daarnaast ook wekelijks fysiotherapie waarbij veel aandacht wordt gegeven aan bijvoorbeeld houding, leefstijl, conditie en gedrag.

Nu, drie behandelingen verder, ben ik heel blij dat mijn nekpijn al aanzienlijk verminderd is. Ik heb dan ook 100% vertrouwen in de professionele vervolgbehandelingen en -begeleiding van de therapeuten van Result Care en kan die iedereen van harte aanbevelen.

Coby de Groot
Ms. Nameless
Add Your Stars

Professioneel en zeer vriendelijk

Professioneel en vriendelijk geholpen aan pijn in mijn rug. Al na de eerste behandeling enorm veel verbetering en na 4 behandelingen weer geheel pijnvrij.
Ik kom hier zeker weer terug en kan het iedereen aanraden.
Stefan de Jong
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het herstel ging sneller dan verwacht
Na vaak last te hebben van mijn knie tijdens het hardlopen ben ik op aanraden van mensen die in behandeling waren bij Result Care hier heen gegaan met mijn klacht. Met een combinatie van chiropractie en fysiotherapie gaat het herstel van mijn knie sneller dan verwacht. Met de combinatie van aardig en deskundig personeel waar je tijdens de behandeling altijd met een leuk gesprek wordt geëntertained en het feit dat er alles aan wordt gedaan om afspraken in te plannen wanneer het jou uitkomt (ook 's avonds bijvoorbeeld) is dit echt een top bedrijf! Ik kan nu weer lekker op mijn gemak hardlopen zonder last te krijgen van mijn knie! Result Care bedankt!
Erik van Rooijen
Ms. Nameless
Add Your Stars
Remco van der Veen - fysiotherapeut en perosnal trainer - Result Care
Remco, fysiotherapeut en klachtenexpert

Meer weten?

Boek jouw screening

Wij helpen je ook bij:

Rugpijn of hernia

De meest voorkomende oorzaken van rugpijn zijn: een hernia, spier- en gewrichtsproblemen door overmatige belasting een slechte houding of een gebrek aan lichaamsbeweging en degeneratieve aandoeningen zoals slijtage van gewrichten en tussenwervelschijven.
Lees meer

Nekpijn

Nekpijn is de meest voorkomende klacht onder de Nederlandse bevolking. Het kan door overmatige inspanning van de nekspieren komen omdat je langdurig in dezelfde positie zit, stress of overbelasting. Ook een hernia in de nek kan leiden tot nekpijn.
Lees meer
Clusterhoofdpijn: behandeling chiropractie en fysiotherapie bij Result Care

Hoofdpijn of migraine

De meeste mensen krijgen meermaals in hun leven te maken met hoofdpijn. Hoofdpijn is niet normaal. Het is belangrijk om te onderzoeken wat de oorzaak is. Mogelijke oorzaken kunnen zijn: spanningshoofdpijn en migraine. 
Lees meer

Schouderklachten

Je gebruikt je schouder elke dag. Een blessure kan enorm vervelend zijn. Wist je dat de meest voorkomende klachten zijn: rotator cuff letsel, een frozen shoulder of artrose aan de schouder? Wij onderzoeken de oorzaak en zorgen voor het beste herstel. 
Lees meer
carpaal-tunnelsyndroom-1

Artrose

Artrose is een reumatische aandoening waarbij de kwaliteit van het kraakbeen in gewrichten geleide afneemt. Het wordt veroorzaakt door scheurtjes in het kraakbeen. Hoewel artrose niet te genezen is, zijn er wel mogelijkheden om de pijn te verlichten.
Lees meer
Chronische vermoeidheid - coaching en behandeling Result Care

Fibromyalgie

Fibromyalgie is een vaak onbegrepen klacht. Hoewel wij fibromyalgie niet kunnen oplossen, hebben we een breed scala aan behandelmethodieken om de pijn en ongemakken zoveel mogelijk op te lossen.
Er spelen veel factoren een rol, die pakken we stuk voor stuk aan.
Lees meer

zorgkaart-nederland-result-care

Beoordeeld met een 9.1

Wij worden door onze patiënten beoordeeld met een 9,1 op Zorgkaart Nederland. 

Lezen wat anderen nog meer over onze behandelingen zeggen? Bekijk het hier.