Migraine? Dé oplossing die wél werkt!

Migraine

Migraine

Verlicht snel jouw migraine

Heb je al jaren last van migraine aanvallen en weet je niet meer wat je moet doen? En waar je het moet zoeken? 

Waarschijnlijk heb je al veel pijnstillers genomen. Die onderdrukken je hoofdpijn even, maar een echte oplossing is het niet. Je hebt vast gemerkt dat de pijnstillers steeds minder goed werken. Het is dus tijd voor een andere oplossing! 

Hoofdpijn vanuit het achterhoofd - Result Care

De behandeling bij Result Care bij migraine

Binnen Result Care kijken we naar de échte oorzaak van jouw klachten. Als de oorzaak van jouw migraine wordt weggenomen, heb je direct minder last. 

In de meeste gevallen van wordt je behandeld door een fysiotherapeut en een chiropractor. Zo worden je spieren als zenuwen aangepakt. Hierdoor wordt de pijn snel minder en bereiken we in sommige gevallen zelfs 100% klachtenreductie. 

De oorzaak van migraine zit niet altijd in het hoofd. Voeding, oude blessures of ongewenste druk op de zenuwen kan een oorzaak zijn. Daarom wordt er bij ons gekeken naar meerdere facetten van jouw lichaam. 

Zonder medicatie

Chiropractie is een geheel natuurlijke geneeswijzen. Wij verbeteren het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam. 

Geen verwijsbrief 

Er is geen verwijsbrief nodig om gebruik te maken van chiropractie of andere behandelmethodieken in onze praktijk. 

Persoonlijke aandacht

Door persoonlijke aandacht willen wij een stapje extra doen. Het is onze missie om mensen een zo optimaal mogelijk leven te geven!

Lichamelijk onderzoek bij migraine

In de meeste gevallen kan de chiropractor verlichting geven bij jouw migraineklachten. De behandeling die wordt toegepast is afhankelijk van jouw klacht, het beloop, de complexiteit en jouw persoonlijke voorkeuren. Wij willen het beste behandelplan opstellen dat bij jou past. Daarom voeren we een uitgebreid lichamelijk onderzoek bij je uit. Dit onderzoek bestaat onder andere uit:

  • een uitgebreide vragenlijst over jouw medische geschiedenis en leefstijl;
  • een onderzoek naar vitaminen en mineralen;
  • een onderzoek naar spierspanning in het hele lichaam;
  • een onderzoek naar zenuwblokkades in de nek en rug;
  • een controle van het correct sluiten van het gebit. 


Op basis van dit onderzoek wordt er gekeken naar het beste behandelplan voor jou. Dat kan bestaan uit behandelingen bij de chiropractor, de fysiotherapeut, de diëtist, de (personal) trainer en/of de coach. 

Veel mensen ervaren door onze uitgebreide aanpak en behandeling al snel verlichting. Of dat ook bij jou het geval is, kunnen we inschatten in een gratis screening. Hierin word jij gezien door één van onze behandelaars en vertelt hij wat hij/zij voor jou kan betekenen. 

Koen Werring, Fysiotherapeut

De specialist over Hoofdpijn

'Hoofdpijn is een vervelende klacht die je dagelijks leven behoorlijk kan beïnvloeden. We kijken samen naar jouw leefstijl en gedrag en zoeken naar de oorzaak je problemen zodat we die aan kunnen pakken. 

Daarnaast zorg ik ervoor dat je spierspanning zo snel mogelijk verdwijnt en bouwen we samen aan een langdurige oplossing!'

Waarom kies je voor een behandeltraject bij Result Care?

Medisch verleden wordt doorlopen

In jouw medische gegevens worden zorgvuldig doorgelopen. In een ver verleden kan de oorzaak van jouw klachten van nu liggen!

Bewegingsonderzoeken bij Result Care - oorzaak van je klacht zoeken

Bewegingsonderzoek

In een bewegingsonderzoek stellen we vast waar jouw beperking/pijn zit, zodat we daar als eerste aan kunnen gaan werken.

Uitgebreid lichamelijk onderzoek van het hele lichaam

Daarnaast wordt er een uitgebreid lichamelijk onderzoek gedaan. Daarin stellen we vast of er nog elders in je lichaam problemen zijn.
Behandeling bij Result Care - fysiotherapie en chiropractie

Direct eerste behandeling 

Na de onderzoeken en het doorlopen van jouw medische geschiedenis, krijg je direct de eerste behandeling. Direct pijnverlichting! 
Multidisciplinair overleg - Result Care

Multidisciplinair behandelteam

In een multidisciplinair behandelend team wordt er altijd meer gezien dan door één therapeut. Daarom behandelen wij multidisciplinair.

Revalidatie en onderhoud dat verder gaat dan het behandelen van pijn

Ben je van je pijn af en wil je dat zo houden? Ga dan verder in ons revalidatie en/of onderhoudsprogramma.

Zij gingen je voor...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Wat een verschil na 3 behandelingen!

Ik ben nu 3x behandeld door
Mynhardt Erasmus (chiropractor)  Ik heb drie nekhernia’s waar ik in de pijnpoli ben behandeld. Dat ging enige tijd goed tot afgelopen januari.
Via via kwam ik bij Result Care terecht en wow wat een verschil…. Nu al!

Mynhardt heeft me echt goed geholpen met de heerlijke  Zuid-Afrikaanse gezelligheid. Hij legt goed uit wat hij doet en geeft mij ook echt het gevoel dat het kan worden opgelost zonder operatie. Ik ben heel tevreden! #chiropractor

Margriet Zijl - De Jong - Result Care Molenhoek
Ms. Nameless
Add Your Stars

Verrast door 'exclusieve combinatie aanpak'

Met pijnlijke klachten in mijn nek met uitstraling naar mijn schouderblad ging ik voor een gratis screening naar Result Care in Velp.

Ik werd verrast door hun ‘exclusieve combinatie aanpak’ en met vol vertrouwen ben ik het behandelplan gestart: wekelijks chiropractie, dry-needling en daarnaast ook wekelijks fysiotherapie waarbij veel aandacht wordt gegeven aan bijvoorbeeld houding, leefstijl, conditie en gedrag.

Nu, drie behandelingen verder, ben ik heel blij dat mijn nekpijn al aanzienlijk verminderd is. Ik heb dan ook 100% vertrouwen in de professionele vervolgbehandelingen en -begeleiding van de therapeuten van Result Care Velp en kan die iedereen van harte aanbevelen.

Coby de Groot - Result Care Velp
Ms. Nameless
Add Your Stars

Professioneel en zeer vriendelijk

Professioneel en vriendelijk geholpen aan pijn in mijn rug. Al na de eerste behandeling enorm veel verbetering en na 4 behandelingen weer geheel pijnvrij.
Ik kom hier zeker weer terug en kan het iedereen aanraden.
Stefan de Jong - Result Care Utrecht
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het herstel ging sneller dan verwacht
Na vaak last te hebben van mijn knie tijdens het hardlopen ben ik op aanraden van mensen die in behandeling waren bij Result Care hier heen gegaan met mijn klacht. Met een combinatie van chiropractie en fysiotherapie gaat het herstel van mijn knie sneller dan verwacht. Met de combinatie van aardig en deskundig personeel waar je tijdens de behandeling altijd met een leuk gesprek wordt geëntertained en het feit dat er alles aan wordt gedaan om afspraken in te plannen wanneer het jou uitkomt (ook 's avonds bijvoorbeeld) is dit echt een top bedrijf! Ik kan nu weer lekker op mijn gemak hardlopen zonder last te krijgen van mijn knie! Result Care bedankt!
Erik van Rooijen - Result Care Molenhoek
Ms. Nameless
Add Your Stars

Start jouw behandeltraject

Plan een Gratis Screening!

Als je overal al bent geweest...

Veel van onze cliënten zijn al behandeld bij meerdere specialisten.

Door de unieke combinatie tussen fysiotherapeuten, chiropractors, coaching, sport en diëtiek, is de opbrengst bij Result Care vele malen groter.
Binnen enkele behandelingen ervaren veel mensen al enorme verbeteringen. 


Onze kracht gaat verder dan het bewerkstelligen van pijnreductie.
Wij leren jou wat jij moet doen om in balans te blijven. Het is daarna aan jou - met af en toe een beetje hulp van ons - om dit vast te houden.


Het behandelplan van Result Care bestaat niet alleen uit het ondergaan van behandelingen.
Het is juist aan jou om actief deel te nemen, te leren over jouw lichaam en geest en te testen wat jouw lichaam en geest aankan.

Doe je zelf actief mee, lees je onze mails, neem je deel aan onze online community en bekijk je onze video's?
Dan versnel je de resultaten van jouw behandelproces.
Zo maak je grote stappen in korte tijd voor een duurzaam herstelproces.

Start jouw behandeltraject

Plan een Gratis Screening!

Liever direct starten met jouw behandeling?

In een gratis screening vertelt één van de specialisten jou wat wij voor je kunnen betekenen.

Er vindt dus geen intake en behandeling plaats.

Wil jij direct starten met je behandeling? Bel ons dan even!