Kniepijn? Dan zijn wij je oplossing. Boek nu Gratis Screening!

Kniepijn

Kniepijn

Knieklachten zijn zeer uiteenlopende klachten.
Een knieblessure kan ontstaan door:

 • een plotselinge, onverwachte beweging;
 • een oude enkel/voet blessure;
 • artrose;
 • een ontsteking in kapsels of pezen.


Omdat knieklachten zo uiteenlopen van oorzaak, is ook de behandeling bij elke knieklacht anders. Wij zijn erop gebrand om te zorgen dat jouw knieklachten voorgoed verdwijnen en niet (in een soortgelijke vorm) terugkeren., 

Het is daarbij van belang om niet alleen de knieklacht te behandelen, maar juist ook gedegen onderzoek te doen naar de oorzaak. Hiervoor kunnen scans of een goede analyse van het verleden een oplossing bieden. 

Wij behandelen in eerste instantie jouw knieklacht om je zo snel mogelijk pijnvrij te hebben, maar gaan vervolgens ook echt zoeken naar de oorzaak en die oorzaak behandelen.
Alleen zo heb jij een blijvend herstel.

Kniepijn oplossen bij Result Care chiropractie en fysiotherapie

'You're just one adjustment away from having a great day.' 

Sportblessure door de chiropractor

Hoe wij knieklachten behandelen

Bij Result Care werken verschillende specialisten samen om het beste resultaat te bewerkstelligen. Alle specialisten zijn erop gebrand je zo snel mogelijk van je pijn af te helpen. 


Je hebt hier zelf het grootste aandeel in. Wij zijn slechts het duwtje in je rug. Doe je je oefeningen goed? Blijf je onder behandeling tot de oorzaak van je pijn is aangepakt? Neem je tips en adviezen mee en integreer je deze ook écht in jouw leven? 


Het is ons doel om je zo snel mogelijk van je pijn af te helpen, maar daarnaast willen wij dat jij het op den duur weer zelf kunt. Knieklachten zullen met de juiste interventies niet of nauwelijks terugkeren, het is ons lifestyle die ervoor zorgt dat klachten terugkomen. En hoewel je tijdens de behandelingen wellicht goed bezig was met oefeningen, het verbeteren van je houding en op tijd rust nemen, is dat na een intensief behandeltraject vaak snel vergeten. 

We hebben een gezamenlijk doel: zorgen dat jouw klachten niet terugkeren. Dat betekent dat wij altijd zullen adviseren om eens in de 2 tot 4 maanden voor een onderhoudsconsult te komen. Zie het als een APK'tje voor je lichaam waarin we samen met jou checken hoe het gaat. Er vindt een behandeling plaats om kleine 'foutjes' op te sporen en te behandelen voordat deze grote pijnen en ongemakken veroorzaken. 

Dit is wat anderen zeggen over Result Care

Zeer tevreden

Ik kon vlug terecht voor de intake en de behandelingen startte snel. Na de eerste behandeling ervaarde ik al snel een afname van de pijn. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en communicatie.

Snel resultaat

Snel een afspraak kunnen maken , zorgverlener dat een goed intakegesprek en de de de behandeling starte meteen meteen resultaat

Een aanrader!

Klachtenvrij na behandelingen bij fysiotherapeut Maarten Arts en chiropractor Ron van der Veen. Fantastisch, een aanrader!

Some person - Company BV

Knieklachten op een rij

 • Artrose
 • Irritatie aan pees
 • Jumpers knee
 • Padelblessure
 • Runners knee
 • Skiblessure
 • Slijmbeursontsteking
 • Slijtage
 • Voorste kruisbandrevalidatie 

Zij zijn al klachtenvrij!

Op naar de 100%

Tot nu toe een aantal afspraken gehad bij Cliff. Na de eerste behandeling was het een 75% verbetering. Nu op naar de 100% Voor mij is het dry needling super ! De zeer vriendelijke vrouw bij de receptie maakt de dag helemaal perfect.

Ik raad het anderen aan

Ik ben op een adequate manier geholpen. Ik kreeg oefeningen mee waar ik goed baat bij heb gehad. Ik raad andere dan ook aan om hier langs te gaan. ze weten waarover ze het hebben.

Wordt goed geluisterd

Wordt goed geluisterd en Waardevolle adviezen omtrent oefeningen etc

Klachtenvrij!

Ik had mij ingeschreven voor een gratis intakegesprek. Er wordt naar je geluisterd naar je probleem wat jij aangeeft. Na de intakegesprek konden ze mijn helpen en na 3 behandelingen ben ik klachten vrij!

Deskundig team

Goed geholpen, deskundig team

Ik kan weer verder!

ik volg mijn intuitie en het voelde goed. de combi fysio en coaching helpt mij enorm. heel fijn dat de fysiotherapeut niet eindeloos blijft behandelen maar na 3 keer voorstelde om een stuk coaching er bij te gaan doen om te doorbreken waar ik in zat. Steeds snel terugkerende lichamelijke klachten. mijn geest heeft invloed op mijn lijf heb ik heel duidelijk gemerkt! samen hebben we onderzocht en gewerkt aan waar het nodig was. ik kan weer verder!