Ieder kind moet volledig zichzelf kunnen zijn!

Kindercoaching

Kindercoaching

Coaching voor kinderen

NEO-therapie is een zeer effectieve methode om jouw kind een stap verder te helpen. we gaan niet alleen met hem/haar in gesprek, maar behandelen ook echt met behulp van de bio-resonantie. Zelfs thema's die in het onderbewustzijn meespelen worden geadresseerd, behandeld en opgelost. 

Kindercoaching Result Care - slechte start - trauma bij kinderen

Werkwijze

Kindercoaching voor kinderen wordt in twee fasen gedaan. in de eerste fase, de NEO-therapie, worden de zaken die je kind heeft meegemaakt en op dit moment nog belemmeren aangepakt. De tweede fase is de meer 'traditionele coachingsfase'. Hierin geven we jou als ouders én het kind tips en handvatten om de ontwikkeling te stimuleren en te ondersteunen. 

NEO-therapie

Bij NEO-therapie worden bewuste en onbewuste trauma's bij je kind blootgelegd en behandeld. Het gaat hierbij om trauma's zoals een moeilijke geboorte, een echtscheiding, het verlies van een grootouder of gepest worden. Bij NEO-therapie wordt er niet alleen over het trauma gepraat. Juist niet: ze worden behandeld. 

Dit wordt gedaan door middel van een zeer effectieve methode van bio-resonantie. onbewuste trauma's hebben zich vaak voorgedaan in de tijd voordat we ons iets kunnen herinneren. 

Een voorbeeld daarvan is een moeilijke geboorte: stel je wordt met de navelstreng om je nek geboren en het eerste moment op deze aarde is een volledige verstikking. Een dergelijke heftige ervaring kan doorwerken in de rest van het leven van jouw kind. Met NEO-therapie worden ook deze trauma's bij jouw kind opgelost. 

Zonder medicatie

Chiropractie is een geheel natuurlijke geneeswijzen. Wij verbeteren het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam. 

Geen verwijsbrief 

Er is geen verwijsbrief nodig om gebruik te maken van chiropractie of andere behandelmethodieken in onze praktijk. 

Persoonlijke aandacht

Door persoonlijke aandacht willen wij een stapje extra doen. Het is onze missie om mensen een zo optimaal mogelijk leven te geven!

Kindercoaching

Wanneer trauma's van jouw kind zijn opgelost, is het belangrijk om ook de volgende stap te zetten. We geven jou als ouder ook de handvatten om jouw kind verder te ondersteunen in zijn/haar ontwikkeling. Daarbij kun je denken aan het stellen van haalbare en tastbare doelen. om die te behalen helpen we je met het maken van ouder-kind-afspraken. Hierbij wordt altijd de ontwikkeling van jouw kind in het achterhoofd gehouden. Uiteindelijk zul jij patronen sneller te herkennen en weten hoe jij hiermee om moet gaan in het belang van jouw kind. 

Wat kun je verwachten van jouw behandeling?

  • Traumabehandeling - snel en effectief jouw trauma's de baas, zonder onnodig veel praten
  • Planning tips en adviezen -altijd in het belang van het kind, voor ouders, verzorgers en docenten
  • Ontspanningsoefeningen -ook kinderen bouwen (on)bewust spanning op. Hoe ga je daar mee om?
  • Achterliggende oorzaken onderzoeken - wij pakken trauma's/problemen aan bij de kern
  • Eventueel lichamelijke behandelingen - ook lichamelijke klachten pakken we direct aan!

Mirande van der Veen, coach

De specialist over Kindercoaching

'Wij gunnen elke kind een start en een kindertijd waarin hij/zij precies kan doen wat hij/zij wil. Zonder belemmeringen. Dingen waar jij als ouder vaak niets aan kunt doen, kunnen jouw kind wel degelijk in de weg zitten. Veel ouders kunnen hun vinger er niet precies op leggen, maar hun gevoel zit juist.. Maak de stap, voor je kind.'

Waarom kies je voor een behandeltraject bij Result Care?

Medisch verleden wordt doorlopen

In jouw medische gegevens worden zorgvuldig doorgelopen. In een ver verleden kan de oorzaak van jouw klachten van nu liggen!

Bewegingsonderzoeken bij Result Care - oorzaak van je klacht zoeken

Bewegingsonderzoek

In een bewegingsonderzoek stellen we vast waar jouw beperking/pijn zit, zodat we daar als eerste aan kunnen gaan werken.

Uitgebreid lichamelijk onderzoek van het hele lichaam

Daarnaast wordt er een uitgebreid lichamelijk onderzoek gedaan. Daarin stellen we vast of er nog elders in je lichaam problemen zijn.
Behandeling bij Result Care - fysiotherapie en chiropractie

Direct eerste behandeling 

Na de onderzoeken en het doorlopen van jouw medische geschiedenis, krijg je direct de eerste behandeling. Direct pijnverlichting! 
Multidisciplinair overleg - Result Care

Multidisciplinair behandelteam

In een multidisciplinair behandelend team wordt er altijd meer gezien dan door één therapeut. Daarom behandelen wij multidisciplinair.

Revalidatie en onderhoud dat verder gaat dan het behandelen van pijn

Ben je van je pijn af en wil je dat zo houden? Ga dan verder in ons revalidatie en/of onderhoudsprogramma.

Zij gingen je voor...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Wat een verschil na 3 behandelingen!

Ik ben nu 3x behandeld door
Mynhardt Erasmus (chiropractor)  Ik heb drie nekhernia’s waar ik in de pijnpoli ben behandeld. Dat ging enige tijd goed tot afgelopen januari.
Via via kwam ik bij Result Care terecht en wow wat een verschil…. Nu al!

Mynhardt heeft me echt goed geholpen met de heerlijke  Zuid-Afrikaanse gezelligheid. Hij legt goed uit wat hij doet en geeft mij ook echt het gevoel dat het kan worden opgelost zonder operatie. Ik ben heel tevreden! #chiropractor

Margriet Zijl - De Jong - Result Care Molenhoek
Ms. Nameless
Add Your Stars

Verrast door 'exclusieve combinatie aanpak'

Met pijnlijke klachten in mijn nek met uitstraling naar mijn schouderblad ging ik voor een gratis screening naar Result Care in Velp.

Ik werd verrast door hun ‘exclusieve combinatie aanpak’ en met vol vertrouwen ben ik het behandelplan gestart: wekelijks chiropractie, dry-needling en daarnaast ook wekelijks fysiotherapie waarbij veel aandacht wordt gegeven aan bijvoorbeeld houding, leefstijl, conditie en gedrag.

Nu, drie behandelingen verder, ben ik heel blij dat mijn nekpijn al aanzienlijk verminderd is. Ik heb dan ook 100% vertrouwen in de professionele vervolgbehandelingen en -begeleiding van de therapeuten van Result Care Velp en kan die iedereen van harte aanbevelen.

Coby de Groot - Result Care Velp
Ms. Nameless
Add Your Stars

Professioneel en zeer vriendelijk

Professioneel en vriendelijk geholpen aan pijn in mijn rug. Al na de eerste behandeling enorm veel verbetering en na 4 behandelingen weer geheel pijnvrij.
Ik kom hier zeker weer terug en kan het iedereen aanraden.
Stefan de Jong - Result Care Utrecht
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het herstel ging sneller dan verwacht
Na vaak last te hebben van mijn knie tijdens het hardlopen ben ik op aanraden van mensen die in behandeling waren bij Result Care hier heen gegaan met mijn klacht. Met een combinatie van chiropractie en fysiotherapie gaat het herstel van mijn knie sneller dan verwacht. Met de combinatie van aardig en deskundig personeel waar je tijdens de behandeling altijd met een leuk gesprek wordt geëntertained en het feit dat er alles aan wordt gedaan om afspraken in te plannen wanneer het jou uitkomt (ook 's avonds bijvoorbeeld) is dit echt een top bedrijf! Ik kan nu weer lekker op mijn gemak hardlopen zonder last te krijgen van mijn knie! Result Care bedankt!
Erik van Rooijen - Result Care Molenhoek
Ms. Nameless
Add Your Stars

Start jouw behandeltraject

Plan een Gratis Screening!

Als je overal al bent geweest...

Veel van onze cliënten zijn al behandeld bij meerdere specialisten.

Door de unieke combinatie tussen fysiotherapeuten, chiropractors, coaching, sport en diëtiek, is de opbrengst bij Result Care vele malen groter.
Binnen enkele behandelingen ervaren veel mensen al enorme verbeteringen. 


Onze kracht gaat verder dan het bewerkstelligen van pijnreductie.
Wij leren jou wat jij moet doen om in balans te blijven. Het is daarna aan jou - met af en toe een beetje hulp van ons - om dit vast te houden.


Het behandelplan van Result Care bestaat niet alleen uit het ondergaan van behandelingen.
Het is juist aan jou om actief deel te nemen, te leren over jouw lichaam en geest en te testen wat jouw lichaam en geest aankan.

Doe je zelf actief mee, lees je onze mails, neem je deel aan onze online community en bekijk je onze video's?
Dan versnel je de resultaten van jouw behandelproces.
Zo maak je grote stappen in korte tijd voor een duurzaam herstelproces.

Start jouw behandeltraject

Plan een Gratis Screening!

Liever direct starten met jouw behandeling?

In een gratis screening vertelt één van de specialisten jou wat wij voor je kunnen betekenen.

Er vindt dus geen intake en behandeling plaats.

Wil jij direct starten met je behandeling? Bel ons dan even!