Hand- en Polsklachten? Carpaal tunnelsyndroom of artrose?

Hand- en polsklachten

Hand- en polsklachten

Effectieve pijnverlichting bij hand- en polsklachten

Steeds als je een bericht hebt getypt op de computer, heb je last van je hand en/of pols. Als je een brief hebt geschreven, heb je moeite met het draaien van je pols. Hij lijkt op slot te zitten. Wellicht ervaar je ook bij andere activiteiten klachten in de hand en/of pols. Dit kan wijzen op een carpaal-tunnelsyndroom. Result Care behandelt deze klacht en helpt jou om snel en langdurig pijnvrij te zijn én te blijven.


carpaal-tunnelsyndroom-1Wat is de oorzaak van mijn hand- en polsklachten?

Zoals gezegd is de oorzaak van hand- en polsklachten vaak een carpaal-tunnelsyndroom. Dit is een klachtenpatroon die veroorzaakt wordt door een beknelling van de zenuw in jouw hand. De zenuw waar je waarschijnlijk het meest last van hebt, is de zenuw die vanaf het midden van je hand, door de pols, tot in jouw onderarm loopt. Deze zenuw loopt door een nauw kanaal in de pols (carpale tunnel). Al deze zenuw bekneld zit, geeft dat veel pijn.

Zonder medicatie

Chiropractie is een geheel natuurlijke geneeswijzen. Wij verbeteren het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam. 

Geen verwijsbrief 

Er is geen verwijsbrief nodig om gebruik te maken van chiropractie of andere behandelmethodieken in onze praktijk. 

Persoonlijke aandacht

Door persoonlijke aandacht willen wij een stapje extra doen. Het is onze missie om mensen een zo optimaal mogelijk leven te geven!

De symptomen van hand- en polsklachten bij carpaal tunnelsyndroom

  • Tintelingen in de hand en/of vingers;
  • Pijn in de hand (die kan uitstralen tot de elleboog of zelfs schouder);
  • Stijve vingers;
  • Slapende vingers/gevoelloosheid in vingers of hand;
  • Minder kracht in de hand.

Een andere oorzaak voor hand- en polsklachten

  • Niet iedereen heeft een carpaal tunnensyndroom met hand- of polsklachten. Het kan ook veroorzaakt worden door artrose aan jouw hand, vingers en/of pols. Het is een fabeltje dat artrose alleen bij ouderen voorkomt. Ook op jonge leeftijd kun je hier al last van hebben. 

Artrose en de behandeling daarvan

  • Artrose is een ontkalking van jouw bot. Deze botontkalking doet zelf geen pijn, maar de ontstekingen de gewrichten wel. Heb je artrose in jouw hand of pols? Dan is het goed mogelijk dat de klachten daar vandaan komen. 
  • Artrose zelf is niet of nauwelijks te behandelen. Maar je hoeft niet altijd medicijnen te slikken om de pijn in bijvoorbeeld je hand- en/of pols te verminderen. Kom eens langs voor een gratis screening bij Result Care. Eén van onze behandelaars kijkt of we iets voor u kunnen betekenen. Aan dit consult zijn geen kosten verbonden.

Cliff Duncan, chiropractor

De specialist over Hand- en polsklachten

'Door blokkades op te heffen die van invloed zijn op de hand- en polsklachten, weefsels te versterken en ontstekingen op te lossen, kunnen wij in de meeste gevallen zonder operaties jouw hand- en polsklachten verbeteren!'

Waarom kies je voor een behandeltraject bij Result Care?

Medisch verleden wordt doorlopen

In jouw medische gegevens worden zorgvuldig doorgelopen. In een ver verleden kan de oorzaak van jouw klachten van nu liggen!

Bewegingsonderzoeken bij Result Care - oorzaak van je klacht zoeken

Bewegingsonderzoek

In een bewegingsonderzoek stellen we vast waar jouw beperking/pijn zit, zodat we daar als eerste aan kunnen gaan werken.

Uitgebreid lichamelijk onderzoek van het hele lichaam

Daarnaast wordt er een uitgebreid lichamelijk onderzoek gedaan. Daarin stellen we vast of er nog elders in je lichaam problemen zijn.
Behandeling bij Result Care - fysiotherapie en chiropractie

Direct eerste behandeling 

Na de onderzoeken en het doorlopen van jouw medische geschiedenis, krijg je direct de eerste behandeling. Direct pijnverlichting! 
Multidisciplinair overleg - Result Care

Multidisciplinair behandelteam

In een multidisciplinair behandelend team wordt er altijd meer gezien dan door één therapeut. Daarom behandelen wij multidisciplinair.

Revalidatie en onderhoud dat verder gaat dan het behandelen van pijn

Ben je van je pijn af en wil je dat zo houden? Ga dan verder in ons revalidatie en/of onderhoudsprogramma.

Zij gingen je voor...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Wat een verschil na 3 behandelingen!

Ik ben nu 3x behandeld door
Mynhardt Erasmus (chiropractor)  Ik heb drie nekhernia’s waar ik in de pijnpoli ben behandeld. Dat ging enige tijd goed tot afgelopen januari.
Via via kwam ik bij Result Care terecht en wow wat een verschil…. Nu al!

Mynhardt heeft me echt goed geholpen met de heerlijke  Zuid-Afrikaanse gezelligheid. Hij legt goed uit wat hij doet en geeft mij ook echt het gevoel dat het kan worden opgelost zonder operatie. Ik ben heel tevreden! #chiropractor

Margriet Zijl - De Jong - Result Care Molenhoek
Ms. Nameless
Add Your Stars

Verrast door 'exclusieve combinatie aanpak'

Met pijnlijke klachten in mijn nek met uitstraling naar mijn schouderblad ging ik voor een gratis screening naar Result Care in Velp.

Ik werd verrast door hun ‘exclusieve combinatie aanpak’ en met vol vertrouwen ben ik het behandelplan gestart: wekelijks chiropractie, dry-needling en daarnaast ook wekelijks fysiotherapie waarbij veel aandacht wordt gegeven aan bijvoorbeeld houding, leefstijl, conditie en gedrag.

Nu, drie behandelingen verder, ben ik heel blij dat mijn nekpijn al aanzienlijk verminderd is. Ik heb dan ook 100% vertrouwen in de professionele vervolgbehandelingen en -begeleiding van de therapeuten van Result Care Velp en kan die iedereen van harte aanbevelen.

Coby de Groot - Result Care Velp
Ms. Nameless
Add Your Stars

Professioneel en zeer vriendelijk

Professioneel en vriendelijk geholpen aan pijn in mijn rug. Al na de eerste behandeling enorm veel verbetering en na 4 behandelingen weer geheel pijnvrij.
Ik kom hier zeker weer terug en kan het iedereen aanraden.
Stefan de Jong - Result Care Utrecht
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het herstel ging sneller dan verwacht
Na vaak last te hebben van mijn knie tijdens het hardlopen ben ik op aanraden van mensen die in behandeling waren bij Result Care hier heen gegaan met mijn klacht. Met een combinatie van chiropractie en fysiotherapie gaat het herstel van mijn knie sneller dan verwacht. Met de combinatie van aardig en deskundig personeel waar je tijdens de behandeling altijd met een leuk gesprek wordt geëntertained en het feit dat er alles aan wordt gedaan om afspraken in te plannen wanneer het jou uitkomt (ook 's avonds bijvoorbeeld) is dit echt een top bedrijf! Ik kan nu weer lekker op mijn gemak hardlopen zonder last te krijgen van mijn knie! Result Care bedankt!
Erik van Rooijen - Result Care Molenhoek
Ms. Nameless
Add Your Stars

Start jouw behandeltraject

Plan een Gratis Screening!

Als je overal al bent geweest...

Veel van onze cliënten zijn al behandeld bij meerdere specialisten.

Door de unieke combinatie tussen fysiotherapeuten, chiropractors, coaching, sport en diëtiek, is de opbrengst bij Result Care vele malen groter.
Binnen enkele behandelingen ervaren veel mensen al enorme verbeteringen. 


Onze kracht gaat verder dan het bewerkstelligen van pijnreductie.
Wij leren jou wat jij moet doen om in balans te blijven. Het is daarna aan jou - met af en toe een beetje hulp van ons - om dit vast te houden.


Het behandelplan van Result Care bestaat niet alleen uit het ondergaan van behandelingen.
Het is juist aan jou om actief deel te nemen, te leren over jouw lichaam en geest en te testen wat jouw lichaam en geest aankan.

Doe je zelf actief mee, lees je onze mails, neem je deel aan onze online community en bekijk je onze video's?
Dan versnel je de resultaten van jouw behandelproces.
Zo maak je grote stappen in korte tijd voor een duurzaam herstelproces.

Start jouw behandeltraject

Plan een Gratis Screening!

Liever direct starten met jouw behandeling?

In een gratis screening vertelt één van de specialisten jou wat wij voor je kunnen betekenen.

Er vindt dus geen intake en behandeling plaats.

Wil jij direct starten met je behandeling? Bel ons dan even!