Een Frozen Shoulder? Direct geholpen - geen wachttijden!

Frozen Shoulder

Frozen Shoulder

Schouderpijn

Heb je last van een pijnlijke, stijve schouder die je dagelijkse leven belemmert? Dan ben je mogelijk één van de vele mensen die lijden aan een frozen shoulder, ook bekend als adhesive capsulitis. Gelukkig biedt shockwavetherapie een effectieve en innovatieve behandelingsoptie om je te helpen weer pijnvrij en beweeglijk te worden. Bij Result Care kun je vertrouwen op ervaren fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van een frozen shoulder met behulp van deze geavanceerde techniek.

kniepijn

Wat is een frozen shoulder?

Een frozen shoulder is een aandoening die zich manifesteert door ernstige pijn en beperkte beweging in de schouder. Het kan je vermogen om je arm op te tillen, te draaien of zelfs eenvoudige dagelijkse activiteiten uit te voeren, zoals aankleden of je haar kammen, ernstig beperken. De exacte oorzaak van een frozen shoulder is nog niet volledig begrepen, maar het kan worden geassocieerd met factoren zoals letsel, immobilisatie van de schouder of medische aandoeningen zoals diabetes.

Shockwavetherapie bij een frozen shoulder

Shockwavetherapie is een niet-invasieve en pijnloze behandelingsmethode die gebruikmaakt van geluidsgolven om de pijn te verminderen en de beweeglijkheid van het schoudergewricht te verbeteren. Het is een veelbelovende optie voor patiënten met een frozen shoulder die op zoek zijn naar een alternatief voor chirurgische ingrepen of langdurige medicatie.

Of shockwavetherapie bij een frozen shoulder bij jou ook de beste oplossing is, wordt bekeken tijdens de uitgebreide intake bij Result Care door meerdere specialisten. 

Zonder medicatie

Chiropractie is een geheel natuurlijke geneeswijzen. Wij verbeteren het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam. 

Geen verwijsbrief 

Er is geen verwijsbrief nodig om gebruik te maken van chiropractie of andere behandelmethodieken in onze praktijk. 

Persoonlijke aandacht

Door persoonlijke aandacht willen wij een stapje extra doen. Het is onze missie om mensen een zo optimaal mogelijk leven te geven!

Hoe werkt shockwavethrapie?

Bij shockwavetherapie worden hoogenergetische geluidsgolven gericht op de pijnlijke schouder. Deze golven stimuleren het genezingsproces en verminderen ontstekingen in het schoudergewricht. Dit leidt tot:

 • Pijnverlichting: Patiënten ervaren vaak onmiddellijke verlichting van pijn na de behandeling.

 • Verbeterde Beweeglijkheid: De therapie kan de beweeglijkheid van de schouder geleidelijk herstellen.

 • Versneld Herstel: Shockwavetherapie kan het herstelproces versnellen, waardoor u sneller uw dagelijkse activiteiten kunt hervatten.

Shockwavetherapie: zeer effectief!

Shockwavetherapie is een revolutionaire behandelmethode die wordt ingezet om met geluidsgolven verkalking op te lossen. Hierbij komen geen medicijnen of operaties kijken. Jouw lichaam lost alle kleine onderdeeltjes vervolgens zelf op. 

Door shockwavetherapie wordt niet alleen de mogelijke verkalking opgelost, de bloedcirculatie en stofwisseling in het aangedane gebied wordt ook versterkt. 

Bij Result Care maken we gebruik van een speciaal shockwave apparaat. Daarbij kunnen we met verschillende 'koppen' op verschillende lichaamsonderdelen en met verschillende doelen zeer effectief behandelen

Shockwavetherapie is geschikt voor:

 • hielspoor
 • slijmbeursontsteking
 • schouderpijn
 • tenniselleboog
 • golfarm
 • kniepijn
 • frozen shoulder
 • pijn aan de hiel 
 • pijn onderkant bil

Jij kiest voor shockwavetherapie omdat:

Geen medicijnen nodig
Zonder verdoving
Succesvol resultaat na 4 tot 6 behandelingen
De oorzaak wordt direct aangepakt
Injectie of operatie kan worden voorkomen

De shockwave-expert van omgeving Nijmegen

Als je op zoek bent naar een ervaren fysiotherapeut voor de behandeling van jouw frozen shoulder met shockwavetherapie in Nijmegen, hoef je niet verder te zoeken. De specialisten bij Result Care begrijpen de complexiteit van deze aandoening en passen geavanceerde technieken toe om de beste zorg te bieden.

Naast shockwavetherapie zijn er talloze andere behandelinterventies die toegepast kunnen worden bij een frozen shoulder of andere klachten aan de schouder. In een gratis screening vertellen we daar graag meer over.

Andere disciplines bij schouderpijn

Schouderpijn kan verschillende oorzaken hebben. Een frozen shoulder is één van de diagnoses die gesteld kan worden bij een pijnlijke schouder. Echter zijn ook spierscheuringen, kneuzingen, overbelasting of een slijmbeursontsteking mogelijkheden. 

Omdat schouderproblemen zo uiteenlopend kunnen zijn, kijken wij altijd naar de oorzaak van de klachten. We bundelen de krachten van verschillende specialisten om je zo snel mogelijk en goed mogelijk van de schouderklachten af te helpen. 

Koen Werring, fysiotherapeut

De specialist over frozen shoulder

'Schouderklachten zijn gecompliceerde en lastige klachten om snel te verhelpen omdat het schoudergewricht een complex gewricht is. Door verschillende opleidingen heb ik een breed scala aan mogelijkheden om je goed te helpen.'

Waarom kies je voor een behandeltraject bij Result Care?

Medisch verleden wordt doorlopen

In jouw medische gegevens worden zorgvuldig doorgelopen. In een ver verleden kan de oorzaak van jouw klachten van nu liggen!

Bewegingsonderzoeken bij Result Care - oorzaak van je klacht zoeken

Bewegingsonderzoek

In een bewegingsonderzoek stellen we vast waar jouw beperking/pijn zit, zodat we daar als eerste aan kunnen gaan werken.

Uitgebreid lichamelijk onderzoek van het hele lichaam

Daarnaast wordt er een uitgebreid lichamelijk onderzoek gedaan. Daarin stellen we vast of er nog elders in je lichaam problemen zijn.
Behandeling bij Result Care - fysiotherapie en chiropractie

Direct eerste behandeling 

Na de onderzoeken en het doorlopen van jouw medische geschiedenis, krijg je direct de eerste behandeling. Direct pijnverlichting! 
Multidisciplinair overleg - Result Care

Multidisciplinair behandelteam

In een multidisciplinair behandelend team wordt er altijd meer gezien dan door één therapeut. Daarom behandelen wij multidisciplinair.

Revalidatie en onderhoud dat verder gaat dan het behandelen van pijn

Ben je van je pijn af en wil je dat zo houden? Ga dan verder in ons revalidatie en/of onderhoudsprogramma.

Zij gingen je voor...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Wat een verschil na 3 behandelingen!

Ik ben nu 3x behandeld door
Mynhardt Erasmus (chiropractor)  Ik heb drie nekhernia’s waar ik in de pijnpoli ben behandeld. Dat ging enige tijd goed tot afgelopen januari.
Via via kwam ik bij Result Care terecht en wow wat een verschil…. Nu al!

Mynhardt heeft me echt goed geholpen met de heerlijke  Zuid-Afrikaanse gezelligheid. Hij legt goed uit wat hij doet en geeft mij ook echt het gevoel dat het kan worden opgelost zonder operatie. Ik ben heel tevreden! #chiropractor

Margriet Zijl - De Jong - Result Care Molenhoek
Ms. Nameless
Add Your Stars

Verrast door 'exclusieve combinatie aanpak'

Met pijnlijke klachten in mijn nek met uitstraling naar mijn schouderblad ging ik voor een gratis screening naar Result Care in Velp.

Ik werd verrast door hun ‘exclusieve combinatie aanpak’ en met vol vertrouwen ben ik het behandelplan gestart: wekelijks chiropractie, dry-needling en daarnaast ook wekelijks fysiotherapie waarbij veel aandacht wordt gegeven aan bijvoorbeeld houding, leefstijl, conditie en gedrag.

Nu, drie behandelingen verder, ben ik heel blij dat mijn nekpijn al aanzienlijk verminderd is. Ik heb dan ook 100% vertrouwen in de professionele vervolgbehandelingen en -begeleiding van de therapeuten van Result Care Velp en kan die iedereen van harte aanbevelen.

Coby de Groot - Result Care Velp
Ms. Nameless
Add Your Stars

Professioneel en zeer vriendelijk

Professioneel en vriendelijk geholpen aan pijn in mijn rug. Al na de eerste behandeling enorm veel verbetering en na 4 behandelingen weer geheel pijnvrij.
Ik kom hier zeker weer terug en kan het iedereen aanraden.
Stefan de Jong - Result Care Utrecht
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het herstel ging sneller dan verwacht
Na vaak last te hebben van mijn knie tijdens het hardlopen ben ik op aanraden van mensen die in behandeling waren bij Result Care hier heen gegaan met mijn klacht. Met een combinatie van chiropractie en fysiotherapie gaat het herstel van mijn knie sneller dan verwacht. Met de combinatie van aardig en deskundig personeel waar je tijdens de behandeling altijd met een leuk gesprek wordt geëntertained en het feit dat er alles aan wordt gedaan om afspraken in te plannen wanneer het jou uitkomt (ook 's avonds bijvoorbeeld) is dit echt een top bedrijf! Ik kan nu weer lekker op mijn gemak hardlopen zonder last te krijgen van mijn knie! Result Care bedankt!
Erik van Rooijen - Result Care Molenhoek
Ms. Nameless
Add Your Stars

Start jouw behandeltraject

Plan een Gratis Screening!

Als je overal al bent geweest...

Veel van onze cliënten zijn al behandeld bij meerdere specialisten.

Door de unieke combinatie tussen fysiotherapeuten, chiropractors, coaching, sport en diëtiek, is de opbrengst bij Result Care vele malen groter.
Binnen enkele behandelingen ervaren veel mensen al enorme verbeteringen. 


Onze kracht gaat verder dan het bewerkstelligen van pijnreductie.
Wij leren jou wat jij moet doen om in balans te blijven. Het is daarna aan jou - met af en toe een beetje hulp van ons - om dit vast te houden.


Het behandelplan van Result Care bestaat niet alleen uit het ondergaan van behandelingen.
Het is juist aan jou om actief deel te nemen, te leren over jouw lichaam en geest en te testen wat jouw lichaam en geest aankan.

Doe je zelf actief mee, lees je onze mails, neem je deel aan onze online community en bekijk je onze video's?
Dan versnel je de resultaten van jouw behandelproces.
Zo maak je grote stappen in korte tijd voor een duurzaam herstelproces.

Start jouw behandeltraject

Plan een Gratis Screening!

Liever direct starten met jouw behandeling?

In een gratis screening vertelt één van de specialisten jou wat wij voor je kunnen betekenen.

Er vindt dus geen intake en behandeling plaats.

Wil jij direct starten met je behandeling? Bel ons dan even!