Wordt jouw chronische hoofdpijn ook de baas!
Video Aspect Ratio: 4:1

Chronische hoofdpijn

Er is iets aan te doen

Klachten Result Care behandelingen - chiropractie fysiotherapie coaching sport

Chronische hoofdpijn

Er is iets aan te doen

Bewezen effectief

Chiropractie en fysiotherapie zijn bewezen effectief. De combinatie van deze twee, maakt dat jouw herstel tot 50% sneller kan gaan!

Verzekerde zorg

Fysiotherapie en chiropractie wordt (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. 
Je betaalt hierover geen eigen risico!

Behandelen oorzaak

Wij behandelen de oorzaak van jouw klachten, niet alleen het symptoom. Zo kom jij blijvend van je klachten af en leef jij je beste leven.

Chronische hoofdpijn

Chronische hoofdpijn wordt vaak bestreden met paracetamol of zwaardere pijnmedicatie. Onderdruk de pijn in je hoofd niet langer met dergelijke medicijnen, maar ga voor echt herstel. 


De chiropractor zorgt ervoor dat alle gewrichten in jouw lichaam weer optimaal kunnen functioneren en minder pijnlijk zijn. In veel gevallen gebruikt de chiropractor ook dry needling voor het verminderen van spierspanning in de nek en bovenrug.

De fysiotherapeut helpt je met bewegen, het uitvoeren van oefeningen en het opbouwen van kracht in (omliggende) spieren. Daarnaast geeft de fysiotherapeut je tips en advies rondom jouw leefstijl.


De oorzaak van hoofdpijn vanuit het achterhoofd is vaak een combinatie van factoren. Te weinig slaap, slechte voeding, alcohol, stress, ontstekingen of zenuwblokkades... Een kleine greep uit de oorzaken die wij dagelijks zien bij hoofdpijn.
De combinatie tussen verschillende behandelinterventies is vervolgens nodig om alle verschillende factoren aan te pakken en effectief te behandelen.

Behandelmogelijkheden hoofdpijn

Chiropractische correcties

Triggerpointtherapie

Fysiotherapeutische oefentherapie 
Leefstijladvies

Dry needling

Of wij jou ook kunnen helpen?

Laten we het samen bekijken in een Gratis Screening!

Of we jou ook kunnen helpen?

Laten we het samen bekijken in een Gratis Screening!

Wat kun je verwachten?

Methodiek Result Care - fasen van herstel

Intensieve fase

Onze eerste zorg is om jouw pijn zo snel mogelijk af te laten nemen. Dat doen we door intensieve behandelingen.

Je wordt 1 tot 2 keer per week
behandeld.

Methodiek Result Care - fasen van herstel

Stabilisatiefase

In de volgende fase zoeken we naar de échte oorzaak  van jouw probleem om deze effectief te behandelen.

Je wordt één keer per 2 tot 4 weken behandeld.

Methodiek Result Care - fasen van herstel

Onderhoudsfase

Tot slot houden we de problemen onder het oppervlak onder controle zodat het niet opnieuw voor pijn zorgt.

Je wordt één keer per 3 maanden behandeld.

Meer weten over jouw behandeltraject?

Maak een praatje met onze klachtenexpert!

Cliff Duncan, chiropractor

De specialist over Hoofdpijn

'Hoofdpijn heeft vaak te maken met spierspanning vanuit de nek. Door verschillende technieken laten we deze spanning snel afnemen. Daarna gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klachten.
Alleen door de oorzaak te behandelen en verder te kijken dan jouw hoofdpijn alleen, kunnen we zorgen dat jij weer optimaal kunt functioneren en de balans in je leven terugvindt!'

Zij gingen je voor...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Wat een verschil na 3 behandelingen!

Ik ben nu 3x behandeld door de chiropractor.  Ik heb drie nekhernia’s waar ik in de pijnpoli ben behandeld. Dat ging enige tijd goed tot afgelopen januari.
Via via kwam ik bij Result Care terecht en wow wat een verschil…. Nu al!

Hij heeft me echt goed geholpen met de heerlijke  Zuid-Afrikaanse gezelligheid. Hij legt goed uit wat hij doet en geeft mij ook echt het gevoel dat het kan worden opgelost zonder operatie. Ik ben heel tevreden! #chiropractor

Margriet Zijl - De Jong
Ms. Nameless
Add Your Stars

Verrast door 'exclusieve combinatie aanpak'

Met pijnlijke klachten in mijn nek met uitstraling naar mijn schouderblad ging ik voor een gratis screening naar Result Care.

Ik werd verrast door hun ‘exclusieve combinatie aanpak’ en met vol vertrouwen ben ik het behandelplan gestart: wekelijks chiropractie, dry-needling en daarnaast ook wekelijks fysiotherapie waarbij veel aandacht wordt gegeven aan bijvoorbeeld houding, leefstijl, conditie en gedrag.

Nu, drie behandelingen verder, ben ik heel blij dat mijn nekpijn al aanzienlijk verminderd is. Ik heb dan ook 100% vertrouwen in de professionele vervolgbehandelingen en -begeleiding van de therapeuten van Result Care en kan die iedereen van harte aanbevelen.

Coby de Groot
Ms. Nameless
Add Your Stars

Professioneel en zeer vriendelijk

Professioneel en vriendelijk geholpen aan pijn in mijn rug. Al na de eerste behandeling enorm veel verbetering en na 4 behandelingen weer geheel pijnvrij.
Ik kom hier zeker weer terug en kan het iedereen aanraden.
Stefan de Jong
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het herstel ging sneller dan verwacht
Na vaak last te hebben van mijn knie tijdens het hardlopen ben ik op aanraden van mensen die in behandeling waren bij Result Care hier heen gegaan met mijn klacht. Met een combinatie van chiropractie en fysiotherapie gaat het herstel van mijn knie sneller dan verwacht. Met de combinatie van aardig en deskundig personeel waar je tijdens de behandeling altijd met een leuk gesprek wordt geëntertained en het feit dat er alles aan wordt gedaan om afspraken in te plannen wanneer het jou uitkomt (ook 's avonds bijvoorbeeld) is dit echt een top bedrijf! Ik kan nu weer lekker op mijn gemak hardlopen zonder last te krijgen van mijn knie! Result Care bedankt!
Erik van Rooijen
Ms. Nameless
Add Your Stars
Remco van der Veen - fysiotherapeut en perosnal trainer - Result Care
Remco, fysiotherapeut en klachtenexpert

Meer weten?

Boek jouw screening

Wij helpen je ook bij:

Rugpijn of hernia

De meest voorkomende oorzaken van rugpijn zijn: een hernia, spier- en gewrichtsproblemen door overmatige belasting een slechte houding of een gebrek aan lichaamsbeweging en degeneratieve aandoeningen zoals slijtage van gewrichten en tussenwervelschijven.
Lees meer

Nekpijn

Nekpijn is de meest voorkomende klacht onder de Nederlandse bevolking. Het kan door overmatige inspanning van de nekspieren komen omdat je langdurig in dezelfde positie zit, stress of overbelasting. Ook een hernia in de nek kan leiden tot nekpijn.
Lees meer
Clusterhoofdpijn: behandeling chiropractie en fysiotherapie bij Result Care

Hoofdpijn of migraine

De meeste mensen krijgen meermaals in hun leven te maken met hoofdpijn. Hoofdpijn is niet normaal. Het is belangrijk om te onderzoeken wat de oorzaak is. Mogelijke oorzaken kunnen zijn: spanningshoofdpijn en migraine. 
Lees meer

Schouderklachten

Je gebruikt je schouder elke dag. Een blessure kan enorm vervelend zijn. Wist je dat de meest voorkomende klachten zijn: rotator cuff letsel, een frozen shoulder of artrose aan de schouder? Wij onderzoeken de oorzaak en zorgen voor het beste herstel. 
Lees meer
carpaal-tunnelsyndroom-1

Artrose

Artrose is een reumatische aandoening waarbij de kwaliteit van het kraakbeen in gewrichten geleide afneemt. Het wordt veroorzaakt door scheurtjes in het kraakbeen. Hoewel artrose niet te genezen is, zijn er wel mogelijkheden om de pijn te verlichten.
Lees meer
Chronische vermoeidheid - coaching en behandeling Result Care

Fibromyalgie

Fibromyalgie is een vaak onbegrepen klacht. Hoewel wij fibromyalgie niet kunnen oplossen, hebben we een breed scala aan behandelmethodieken om de pijn en ongemakken zoveel mogelijk op te lossen.
Er spelen veel factoren een rol, die pakken we stuk voor stuk aan.
Lees meer

zorgkaart-nederland-result-care

Beoordeeld met een 9.1

Wij worden door onze patiënten beoordeeld met een 9,1 op Zorgkaart Nederland. 

Lezen wat anderen nog meer over onze behandelingen zeggen? Bekijk het hier.