De perfecte training voor jou: Milon-cirkel!
Milon Cirkel - Molenhoek Fit - Result Care

Miloncirkel

Miloncirkel

Milon Cirkel - Molenhoek Fit - Result Care

17 uur per dag

Geopend

€7,50

Per week (vanaf)

365 dagen per jaar

van 6.00 tot 23.00

milon-cirkel Result Care - Molenhoek Fit

Veilig, snel en effectief trainen

Veilig, effectief en snel trainen? Dan is de Milon-cirkel echt iets voor jou! Dit concept is bedacht door een fysiotherapeut en sportwetenschapper. En daardoor de perfecte training als je een goede work-out wil hebben zonder dat je daar zelf te veel over na hoeft te denken. 

Met een persoonlijke pas worden de apparaten op jouw persoonlijke wens afgesteld. Zo past jouw lichaam altijd perfect op de apparatuur. Daarnaast stelt de trainer het juiste gewicht voor je in. Zo train je nooit te zwaar en altijd veilig!

Wanneer begint jouw trainen op de Milon-cirkel bij Molenhoek Fit?

milon-cirkel Result Care - Molenhoek Fit

Is de Milon-cirkel iets voor mij?

Het gebruik van de Milon-cirkel met begeleidingsmomenten van jouw fysiotherapeut of personal trainer is geschikt als jij:

  • in korte tijd fit wil worden 
  • meer spiermassa wilt opbouwen
  • wil werken aan een gezond gewicht/wil afvallen
  • weinig tijd hebt om te sporten
  • op advies van jouw fysiotherapeut of arts wil sporten
  • makkelijk, efficiënt en veilig wil trainen
Milon Cirkel - Molenhoek Fit - Result Care

Perfect afgesteld voor jou
met jouw persoonlijke pas!

Kom je sporten op de Milon-cirkel? Dan stellen wij met jou alles perfect af op jouw lichaam. Je krijgt een pas die je in alle apparaten van de Milon kunt gebruiken. Hierdoor worden alle vooraf ingestelde instellingen direct gereed gemaakt. De stoel wordt op de juiste hoogte ingesteld, het trainingsgewicht wordt bepaald en zelfs de range of motion wordt geheel op jouw wensen en doelen ingesteld. 

Wij houden rekening met huidige klachten of klachten uit het verleden. De doelen die jij hebt, worden in acht genomen bij het instellen van jouw persoonlijke wensen op jouw pas. Ben je bij ons onder behandeling van een fysiotherapeut? Dan kan de fysiotherapeut de pas met jou instellen.

De kans op blessures is bij een juiste afstelling en een juist gebruik nihil. En naast krachttraining traint je direct je uithoudingsvermogen in het cardio-gedeelte van de Milon.

Milon Cirkel - Molenhoek Fit - Result Care

Train in slechts 44 minuten je hele lichaam

Bij Molenhoek Fit weten we als geen ander dat het belangrijk is om te bewegen. We zien en horen ook hoe moeilijk is het is om aan voldoende beweging te komen. Je spieren zorgen ervoor dat jij fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank blijft. Dat kan alleen ontstaan door regelmatige training van alle spiergroepen. 

Jouw tijd is schaars en de zin om te trainen is vaak niet altijd aanwezig. Dan wil je voor je gezondheid snel, eenvoudig en effectief trainen. Toch? Daarom is de Milon-cirkel ontworpen: een volautomatische cirkel waarin de fitnessapparaten zich afstellen op jouw lichaam en persoonlijke wensen. Je wisselt uithoudingsvermogen en spierkracht met elkaar af.
In slechts 44 minuten heb je jouw complete work-out gehad. En dat zonder na te hoeven denken!

Milon Cirkel - Molenhoek Fit - Result Care

Met persoonlijke begeleidingsmomenten op verschillende momenten in de week, wordt jouw training gewaarborgd. Samen met je trainer of fysiotherapeut kijk je naar jouw doelen.

Ben je goed op weg? Moeten er aanpassingen in het programma worden gedaan?
Deze momenten zijn voor jou helemaal gratis! 

Wanneer begin jij op
de makkelijkste én leukste manier met sporten?